Marazzi și Casa fluidă Elle Decor

timp de lectură minutele

Marazzi și Casa fluidă Elle Decor

Milano Design Week, „La Casa Fluida” (casa fluidă), după o idee de Elle Decor Italia, design expozițional semnat de Elisa Ossino Studio, Palazzo Bovara, Milano, 5-12 septembrie, 10.00-20.00

La Milano, în clădirea istorică de la adresa Corso Venezia 51, se poate vizita expoziția-instalație „La casa fluida”, semnată de Elisa Ossino Studio, amenajarea peisagistică fiind realizată de Marco Bay. Unsprezece încăperi și un spațiu în aer liber, dedicate confortului și flexibilității spațiilor și funcțiilor, cu o abordare naturală a interfețelor tehnologice și atenție pentru sustenabilitate.

Firma Marazzi va fi prezentă în unele dintre încăperile casei fluide. Spațiul învăluitor al recepției, care se deschide vizitatorilor cu un mic bazin circular, este placat în întregime cu mozaicul alb cu aspect de ciment din colecția Alchimia și cu plăcile din colecția Grande Resin Look Bianco Satin. În continuitate cu încăperea, partea superioară a biroului de la recepție și micul bazin circular sunt realizate cu plăci subțiri cu aspect de rășină albă. Pe pardoseala băii găsim colecția Grande Ghiara Minuta Mix, cu jocul său de incluziuni de fragmente de diverse culori, completată, pe pereți, de Grande Resin Look Verde Scuro și Crogiolo Lume Green, plăcuțele de 6×24 cm din gresie super lucioasă cu aspect handmade. Plăcile de gresie porțelanată din colecția Mystone Ceppo di Gré, montate pe pardoseală, sunt pe măsura dormitorului inovator.

La Casa Fluida
A project by Elle Decor Italia
Design Elisa Ossino Studio
Palazzo Bovara
Corso Venezia 51
Milano

5-10 septembrie
10.00-20.00