Marazzi și designul atemporal al Elle Decor

timp de lectură minutele

Marazzi și designul atemporal al Elle Decor

Suprafețele Marazzi sunt protagonistele expoziției „Design Forever” la Palatul Bovara, creată pe baza unei idei a studioului Elle Decor Italia și proiectată de Calvi Brambilla. 

La Milano, în vechiul Palazzo Bovara din Corso Venezia, se va putea vizita proiectul de design interior creat de Elle Decor Italia, dedicat designului atemporal. O expoziție care dezvăluie caracterul avangardist al simbolurilor din trecut și frumusețea celor viitoare.

Expoziția amenajată cu ocazia celei de-a 60-a ediții Salone del Mobile, creată de Calvi Brambilla, este un joc al trimiterilor neîntrerupte între designul interior contemporan și decorațiunile vechiului palat.

Marazzi va fi prezentă cu o gamă largă de colecții în diferite contexte expoziționale. Plăcile mari The Top, în nuanța inedită Travertino Classico, realizate cu tehnologia Puro Marazzi Antibacterial care elimină bacteriile și microorganismele dăunătoare de pe suprafețe, acoperă blatul de la recepție. Plăcuțele de gresie în format mic din colecția Crogiolo Rice, extrem de lucioase și cu aer artizanal, au fost alese pentru mai multe soluții de mobilier, printre care lambriuri, placarea dușului și blaturi de lucru. Amenajarea este completată de plăcile Grande Solid Color White și Mystone Ceppo di Gré, ambele în versiunea de 6 mm, montate pe pardoseală în două săli.

Design Forever
Pe baza unei idei a Elle Decor Italia
Design Calvi Brambilla
Palazzo Bovara
Corso Venezia 51
Milano

6 iunie, de la 15.00 la 20.00
7-12 iunie
De la 10.00 la 20.00