<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/53371178d549.css" type="text/css" media="screen, projection">

Design | News

Marazzi: spre o nouă înțelegere a simțului tactil

timp de lectură: 6 minutele

Marazzi: spre o nouă înțelegere a simțului tactil

Noua campanie publicitară internațională a companiei Marazzi este centrată pe ideea de locuire, pe dorința de a ne simți bine cu noi înșine și cu spațiile în care trăim, pe căutarea unor noi experiențe senzoriale, care să nu presupună renunțarea la avantajele și performanțele noilor tehnologii premium dezvoltate de companie.

A locui, a trăi, a împărtăși. Spațiile domestice ne reprezintă, spun ceva despre noi, fiind intim legate de obiceiurile noastre. Dar a locui înseamnă, de asemenea, a ne imagina noi posibilități, a ne mișca în spații hibride, din ce în ce mai versatile, adaptate pentru stiluri de viață mai contemporane și mai dinamice și pentru diferitele activități ce pot fi desfășurate. Căminul își asumă un rol central, alături de nevoia de plăcere și relaxare, de protecție, de relații tactile cu suprafețele și materialele care ne înconjoară. Viața, studiul, munca și plăcerea pot fi mai bine reconciliate, iar camerele își pierd rolul de medii mono-funcționale, devenind spații fluide în care se împletesc mai multe funcții, așa cum se întâmplă între bucătărie și zona de living. Idealul este un spațiu deschis flexibil, în care funcționalitatea și confortul coexistă. 

Aceste teme se regăsesc în noua campanie publicitară internațională Marazzi, în care noile produse, realizate cu tehnologiile premium recent înregistrate de companie, sunt protagoniste ale spațiilor proiectate în jurul noilor exigențe ale oamenilor și al ideii de locuire.


 

GREEN HOUSE

Luminoasă, cu suprafețe vibrante și învăluitoare. Pe pereți regăsim textura neregulată a seriei Crogiolo, colecția Rice, în nuanța Natural, ce conferă luminozitate și farmecul imperfecțiunii, cu variații cromatice și grafice tipice lucrărilor manuale. Pe pardoseală, gresia în format mare, cu aspect de lemn, cu caracteristicile tehnice superioare ale noii colecții Oltre, în varianta Natural, încălzește întreaga încăpere. Această casă contemporană este, în același timp, primitoare, protectoare, funcțională și sănătoasă. Finisajele Oltre răspund acestor exigențe printr-un singur material, combinând textura caldă și naturală a lemnului cu performanțele gresiei porțelanate, inclusiv cele igienice.

Rezultat al unor procese industriale avansate, colecția reprezintă un concentrat al noilor tehnologii premium dezvoltate de Marazzi. Sublime Sync: imprimare digitală și structură materială de înaltă precizie; StepWise: performanțe tehnice pentru suprafețe antiderapante fine la atingere și ușor de curățat; High Performance: rezistență și versatilitate pentru suprafețele interioare și exterioare; Zero Glossy: o nouă generație de smalțuri cu aspect super-mat și Puro Marazzi Antibacterial: cea mai recentă tehnologie inovatoare care elimină până la 99,9% din bacterii și alte microorganisme dăunătoare de pe suprafața ceramică, încorporând, din primele etape de ardere, aditivi ce contracarează proliferarea acestora, pentru o acțiune constantă, de lungă durată, în orice condiții de luminozitate.

În bucătărie regăsim plăcile de gresie cu nervuri și nuanțele tipice ale marmurei din colecția Grande Marble Look în nuanța Statuario.

CHALET

Într-o atmosferă domestică rurală, caldă și strălucitoare datorată deschiderii spre grădină, măiestria și producția în serie se îmbină în formatele mici ale placărilor de gresie porțelanată din linia Crogiolo, colecția Rice, în două nuanțe – Bianco și una mai neutră, Natural. Trei formate mici modulare cu margini drepte, patru culori, trei decorațiuni și o structură 3D permit posibilități infinite prin intermediul montării multi-format pentru un proiect care se apropie foarte mult idea de „făcut pe comandă“.

Suprafețele texturate și neregulate ale Crogiolo Rice invită la atingere; finisajul este lucios, ușor satinat, cu un smalț fin ce amintește de plăcile de majolică antice. De la un modul la altul, curg lejer schimbări ușoare de ton, efecte de umbrire, jocuri clarobscure și mișcări imperceptibile datorate texturii schimbătoare a suprafeței.

Datorită inovației tehnologice continue, această măiestrie se îmbină cu produse performante, sigure, potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior, rezistente la abraziune profundă și realizate cu materii prime reciclate, cum ar fi gresia porțelanată pentru pardoseală din colecția Oltre, în nuanța White, ce transmite eleganța înnăscută a celui mai fin stejar. Frumusețea materialelor, asociată cu niveluri de rezistență, practicitate și igienă, se regăsește în bucătărie, unde colecția de gresie Grande Stone Look în nuanța Gris du Gent a fost aleasă pentru placarea întregii insule și a blatului.