Marazzi The Top la SICAM 2019

timp de lectură minutele

Marazzi The Top la SICAM 2019

Plăcile mari Marazzi pentru worktop, backsplash și mese la Pordenone, între 15 și 18 octombrie

Marazzi vă așteaptă la SICAM, reuniunea anuală de referință pentru industria internațională de componente, semifabricate și accesorii pentru mobilă, la Pordenone, în perioada 15-18 octombrie.

Peste șase sute de firme expozante, peste opt mii de vizitatori nerăbdători: cei mai calificați profesioniști și cei mai reprezentativi operatori mondiali ai industriei de mobilă vor fi prezenți la SICAM, unde vor fi expuse noi soluții inovatoare și noi propuneri de design în ceea ce privește colecțiile de mobilă.

Marazzi va fi prezentă cu plăcile mari, ideale pentru worktop, backsplash, mese și soluții speciale, adunate în propunerea The Top. Protagonistele spațiului din pavilion sunt două obiecte de mobilier produse cu plăci Marazzi: o bucătărie complet acoperită cu plăci Grande Metal Look Iron Dark cu grosimi de 6 și 12 mm și o masă de lucru realizată cu noul material propus, Grande Stone Look Gris du Gent. Marazzi The Top garantează prestații tehnice excelente, rod al cercetărilor exclusive asupra materialelor și a celor mai avansate tehnologii aplicate. Aspectul de marmură al Grande Marble Look Capraia Bookmatch ales pentru placarea bucătăriei completează expoziția.

 

Marazzi The Top

Hol 1 – Stand A2

SICAM 
15-18 octombrie 2019
orele 08:30 – 19:00
Târgul Pordenone