Marmura, o experiență vie

timp de lectură minutele

Marmura

Treizeci și una de propuneri, dintre care nouă sunt noi, evocă esențele cele mai prețioase. Gresie porțelanată în șapte formate, mozaicuri și piese speciale pentru a se juca cu juxtapunerea culorilor și cu prețiozitatea unora dintre cele mai fine și mai căutate tipuri de marmură

Colecția Allmarble se extinde și mai mult. Datorită cercetărilor continue și aprofundate ale companiei în ceea ce privește marmura rară și prețioasă, sunt acum disponibile treizeci și una de propuneri de materiale, cu un realism extraordinar. Cu ajutorul proceselor de imprimare digitală de ultimă generație, se pot realiza grafice incredibil de realiste, care să reproducă nervurile și morfologia tipică a marmurei naturale.

Noile esențe Allmarble reînvie unele dintre cele mai nobile și mai căutate tipuri de marmură naturale. Iată, de exemplu, bejul uniform al rocii sedimentare Crema Marfil și, pe de altă parte, textura caldă tipică marcată de microcavități a lui Travertino; sau Fior di Pesco Carnico și Emperador, prima cu tonuri de la alb deschis la roz, iar cea de-a doua cu un fond maro striat de nuanțe de la bej la crem. Noile esențe includ patru nuanțe de onix: Nero, Avorio, Beige și prețioasa Giada cu striații policrome. Nouă suprafețe care se inspiră nu numai din istoria arhitecturii italiene, ci evocă și sugestii ale lumilor îndepărtate ale Orientului. Pentru aplicații pe pardoseală și placări, în interior și exterior, în contexte casnice, dar și în spații comerciale, cum ar fi magazine, birouri sau clădiri publice.

Colecția Allmarble este, de asemenea, bogată în formate. Astfel, există șapte formate ce permit îmbinarea celei mai înalte expresii în materie de compoziție arhitecturală cu performanța ridicată a gresiei porțelanate care, datorită structurii sale compacte, nu absoarbe și este rezistentă la intemperii, pete și substanțe chimice. Cele șapte formate, de la 30×60 cm la 75×150 cm, vă permit să vă jucați cu multiplii dimensiunilor și să creați modele geometrice sau câmpuri de culori, făcând din ceramică un material creativ pentru designul interior.

Cele patru finisaje onix dialoghează cu plăcile foarte mari din colecția Grande, disponibile în formate de la 120×120 cm la 160×320 cm. Cele două colecții cu aspect de marmură pot fi astfel armonizate, profitând de amploarea colecției Grande Marble Look și combinând, de exemplu, esențe de marmură în culori asortate sau contrastante.

Oferta Allmarble este completată de formatele speciale: Mosaico (30×30 cm) și Mosaico Ventaglio (29,8×29,8 cm), caracterizate de plăcuțele curbate care creează o mișcare de arcuri mici, și Fascia 3D (15×15 cm și 15×30 cm), un basorelief special cu tăieturi ce amintesc de un diamant, care trimite la lucrările de zidărie ale arhitecturii renascentiste italiene. Pentru un aspect de marmură adecvat deopotrivă pentru amenajarea spațiilor clasice, și a celor contemporane, cu toată prețiozitatea pietrei, dar fără a sărăci carierele și pământul.