Milano Design Week: Marazzi prezintă noua colecție de plăci Grande 2018 @ The Tile Club

timp de lectură minutele

Milano Design Week: Marazzi prezintă noua colecție de plăci Grande 2018 @ The Tile Club

Un spațiu temporar proiectat de Matteo Cibic cu Studio Blanco ca o experiență unică în care să arate noua colecție Grande 2018. The Tile Club, Marazzi Via Borgogna 2 Milano

Cu ocazia Milano Design Week 2018, Marazzi prezintă The Tile Club, un spațiu temporar îngrijit de Matteo Cibic cu Studio Blanco pentru lansarea noii colecții de plăci Grande 2018.

Inspirat din Gentleman’s Club londoneze, The Tile Club este deschis oricui ar fi interesat de ceramică ca formă de artă și arhitectură și a fost în întregime desenată utilizând noile plăci ale colecției Grande 2018 de la Marazzi: noile dimensiuni – 160×320 și 162×324 cm, noua grosime 12 mm lângă cea de 6 mm, noile look-uri inspirate din marmorele valoroase, personalității materice a cimentului, farmecul mineral al metalelor se alătură Grand Carpet, colecția semnată de Antonio Citterio Patricia Viel, care acoperă integral cafeneaua și wunderkammer, două cintre cele cinci camere ale Clubului.

Un lobby, o lounge deschisă central și un bistrou completează The Tile Club, un spațiu creat de Marazzi, împreună cu proiectanții ca o experiență unică, bogată în sugestii, performanțe speciale și decorațiuni pe ceramică în direct, deschis publicului până în iunie 2018.

Matteo Cibic este un multipremiat designer italian, cunoscut pentru obiectele sale cu funcții hibride și cu forme amuzante ș antropomorfe. Cibic proiectează la scară mare sau mică, colaborând în mod nediscriminatoriu cu companii și colecționari, lucrările lui fiind expuse în galerii, muzee și instituții în toată lumea. În anul 2017 a câștigat International Young Talent of the Year al Elle Decor.

Studio Blanco este o agenție creativă, expertă în proiectarea imaginilor de marcă și strategii de comunicare. Fondată de Sara și Valerio Tamgnini, agenția creează experiențe fizice și digitale, conectând brandurile cu care operează cu un mai amplu context cultural. Din septembrie 2013, Studio Blanco se ocupă de conducerea artistică a Living, publicație lunară de interioare și lifestyle a Corriere della Sera.

 

The Tile Club
Marazzi Showroom
Via Borgogna 2, Milano

Milano Design Week
17 – 21 Aprilie 2018
de la 10.00 la 20.00

Aprilie – Iunie 2018
De Marți până Vineri
10:00-13:00 / 14:30-19:00
Sâmbăta
10-16
Luni și Duminică
ÎNCHIS