Mineral, noua colecție de gresie care reinterpretează metalul în mod inovativ

timp de lectură minutele

Mineral

Cu Mineral, aspectul schimbător al metalului preia o nouă conotație tactilă și rafinată

Profesioniștii sectorului arhitectură și interioare au observat cu siguranță că una dintre tendințele puternice ale ultimului CERSAIE a fost aceea a finisajelor metalice: metalul este la modă și îmbogățește și ceramica cu noi efecte și jocuri de lumini.

Mineral reinterpretează metalul în tot farmecul lui brut și schimbător, adăugând o „haină reală” perfectă pentru a conferi interioarelor un iz industrial, vintage și extrem de contemporan.

Este vorba despre o alegere perfectă pentru a crea o textură care îmbogățește, decorează și învăluie spațiul, încă fără sa-l îngreuna cu un element prea decorativ. Colecția se inspiră direct din cinci metale diferiteplatină, fier, argint, bronz și cor-ten. Gama se întinde de la tonurile reci la cele calde și se completează cu elegantul finisaj negru.

Cu Mineral, diferitele culori sunt îmbogățite și cu diferite senzații tactile, pentru a surprinde nu numai vederea, dar și simțul tactil. În afara suprafeței Natural care reproduce fidel senzația metalului, Mineral se îmbogățește cu finisajul Velvet, mai fin și catifelat și cu finisajul Brill. Acesta din urmă reproduce în suprafețe granulația micro și pune în valoare luciul materialului de inspirație.

Pentru această colecție, extrem de contemporană și la modă, mozaicului clasic i se alătură și propunerea unui mozaic cu un decor geometric și neregulat, perfect pentru a crea accente decorative cu mare efect vizual.

Lăsați-vă inspirați de galeria fotografică.