Mystone Limestone: roca sedimentară devine mătăsoasă pe gresie porțelanată

timp de lectură minutele

Mystone Limestone: roca sedimentară devine mătăsoasă pe gresie porțelanată

Noua colecție inspirată din piatra cu același nume, bogată în detalii și variații cromatice, disponibilă în mai multe dimensiuni și culori pentru interioare clasice și contemporane

Cei care îndrăgesc aspectul de piatră, nu vor putea să nu iubească Mystone Limestone. Tehnologia de imprimare digitală cu ink-jet de ultimă generație este capabilă să reproducă fidel nervurile infinite și diferențele de la suprafață ale pietrei originale, oferind un produs extraordinar de viu. Cu toate acestea, dintr-un aspect de piatră care se respectă, rezultă adesea o suprafață foarte aspră și dificil de curățat.

Datorită tehnologiei StepWise™, pe de altă parte, colecția Mystone Limestone oferă un finisaj fin la atingere și, în același timp, un aspect material realist cu o rezistență mare la alunecare. În acest fel, pardoseala cu gresie cu aspect de piatră va fi incredibil de naturală, dar și foarte ușor de întreținut.

Piatra Limestone se caracterizează printr-o bogăție și o profunzime grafică deosebită, obținute din sedimentarea și stratificarea rocii alterate de apă și timp. În colecția Mystone Limestone aceste aspecte materiale sunt declinate în 3 culori calde: Taupe, Sand și Ivory, iluminate de câteva nervuri ceva mai deschise.

Există, de asemenea, mai multe finisaje de suprafață, pentru a se adapta diferitelor stiluri de interioare, atât tradiționale cât și contemporane (formatele disponibile se află între paranteze): Naturală (75 x 150; 75 x 75; 60 x 60; 30 x 60), Structurată (75 x 75; 30 x 60) și Velvet (Catifelată) (75 x 150; 75 x 75)

În unele formate (75 x 75; 30 x 60; 80 x 80; 60 x 120), Mystone Limestone poate fi montată și în exterior (ultimele două cu o suprafață texturată și o grosime de 20 mm), permițându-vă să creați continuitate între pardoselile din interior și exterior.

Colecția conține un aspect mai decorativ cu cele 3 mozaicuri care îmbogățesc gama (Classico, Mix și Foglie – originale și scenografice, mai ales dacă sunt privite pe tot peretele), oferite întotdeauna în cele 3 culori Ivory, Sand și Taupe.