Noi propuneri Marazzi la Paris

timp de lectură minutele

Noi propuneri Marazzi la Paris

A fost reluat evenimentul Maison&Objet In The City, circuitul de referință pentru profesioniștii din sectorul mobilierului, al designului și al stilului de viață, organizat pe străzile Orașului Luminilor. Marazzi participă cu noi produse în showroom-ul său

În perioada 19-23 ianuarie, Parisul devine capitala designului, oferind cea mai bună imagine panoramică asupra noilor tendințe din lumea decorațiunilor interioare și a designului, atât în cadrul târgului, cât și în oraș. Pe străzile din centrul orașului, un itinerariu exclusivist ce cuprinde peste 100 de puncte din magazine și galerii de excelență din lumea mobilierului.

Marazzi participă la acest eveniment, expunând principalele noutăți în showroom-ul monomarcă din Bulevardul Saint-Germain 63. Sunt expuse noile elemente de mobilier realizate cu plăci The Top, inclusiv mese și lavoare care îmbină esențele de marmură ale plăcilor mari și plăcile super-lucioase în format mic ale Crogiolo Lume, împreună cu placările hiper-decorate ale colecțiilor Momenti și White Deco.

La etajul superior al spațiului expozițional, moodboard-urile inspiraționale îmbină colecții ceramice cu estetică și proprietăți tactile diferite. Noi propuneri de gresie cu aspect de lemn, piatră și ciment, realizate acum cu tehnologiile premium Marazzi.

Maison&Objet In the City 2023
Showroom Marazzi Paris
63, Boulevard Saint-Germain
Luni-Vineri
09.00-12.00 / 14.00-18.00