Noutățile Marazzi la Warsaw Home

timp de lectură minutele

Noutăți din gresie porțelanată expuse la târgul de la Varșovia între 7 și 10 noiembrie

Marazzi vă așteaptă la Warsaw Home & Contract, evenimentul anual de business pentru industria design-ului lui interior, ajuns la ediția a șaptea, ce urmează să se desfășoare în perioada 7-10 octombrie.

Spațiul pune în valoare versatilitatea ceramicii, ce poate fi folosită nu doar ca pardoseală și faianță, ci și pentru realizarea topurilor de bucătărie, a meselor și articolelor de decor tailor made, datorită plăcilor mari, cu grosimi de variază între 6-12-20 mm din colecția The Top.

Sunt expuse cele mai recente plăci de dimensiuni mari, cu noile esențe de marmură și piatră, caracterizate de efecte de suprafață îmbunătățite prin tehnologia 3D Ink, care permite o potrivire perfectă între grafica și structurile tridimensionale ale suprafeței. În inima spațiului expozițional, bucătăria cu inducție complet îmbrăcată cu plăci de gresie porțelanată de 12 mm The Top în noua esență Silver Root și o masă realizată în același aspect de piatră. Standul este completat de fundalurile îmbrăcate cu noutățile Crogiolo Luz și Artcraft și de ultima generație de gresie cu aspect de ciment Slow, iar pe pardoseală de gresia cu aspect de lemn Vivo.


Marazzi
Pavilionul D – Standul D3.45
Warsaw Home & Contract