Nuanțe solide, decoruri geometrice și florale: Poster depășește limitele creative

timp de lectură minutele

Decorațiunile și sustenabilitatea dobândesc o neașteptată nouă dimensiune estetică și de design cu Poster, noua colecție de gresie porțelanată realizată cu 40% materiale reciclate și tehnologia Puro Marazzi Antibacterial, care elimină microbii și bacteriile dăunătoare de pe suprafețe

Gama de culori neutre și moderne din cadrul colecției Poster – White, Ivory, Blue, Anthracite și Pottery – are ca sursă de inspirație Concrete Look Marazzi, în care nuanțele fine și grafica neregulată amintesc de puternica expresivitate a cimentului..

Pottery are ca sursă de inspirație culorile obținute cu argilă, care își schimbau nuanțele în funcție de cantitatea de materiale feroase conținute de acestea.
Calitățile estetice ale acestui vechi material de placare sunt reinterpretate cu cele mai inovatoare caracteristici ale unei suprafețe de gresie porțelanată: rezistența la uzură, la abraziuni și zgârieturi, lipsa porilor, caracterul nealterabil atunci când este supusă căldurii și razelor UV.

Cinci nuanțe contemporane ideale pentru numeroasele amestecuri și combinări cu modele decorative florale, botanice și geometrice ale colecției – Hawaii, Zone, Florida și Exotic; o gamă ideală pentru a realiza combinații cu cele mai diverse și neobișnuite rezultate, pentru soluții de montare versatile atât pe pereți, cât și pe pardoseli.
Tehnica de imprimare digitală de ultimă generație, ultrarezistentă, permite lucrările pe toate suprafețele cu aceeași versatilitate în combinații păstrând totodată puterea expresivă a amplei selecții decorative.

Două formate – 60×120 cm și 30×120 cm – în grosimea de 8,5 mm; acestea sunt dimensiunile colecției Poster care se află în acord perfect cu colecțiile Alba, Carácter și Plaza – inspirate de prețiozitatea suprafețelor de piatră, caracterul tactil al lemnului și estetica cimentului la vedere –, combinate în colecția Poster cu tehnologia Puro Marazzi Antibacterial.
De fapt, pentru aceste colecții, Marazzi garantează protecție antimicrobiană permanentă.
Tehnologia Puro Marazzi Antibacterial elimină în mod activ și constant bacteriile și alte microorganisme contaminante, în orice condiții de luminozitate. Igienică și durabilă în timp, nu conține și nu emite substanțe nocive, și este rezistentă la pete, mirosuri și alți factori de uzură.

Compania are o viziune integrată asupra tuturor liniilor de produse și pune la dispoziția clienților niveluri de performanță care corespund modurilor de utilizare, atât în mediul casnic cât și în cel comercial, în spații interioare sau exterioare, în zone cu sarcini mari de uzură și cu nevoi speciale de igienizare și salubrizare.

Colecția Poster este realizată din materiale reciclate în proporție de 40%. Marazzi a acordat întotdeauna atenție calității ecologice a întregului ciclu de producție industrială, certificat conform celor mai riguroase standarde internaționale.

Datorită impactului redus asupra mediului al produselor, pe durata ciclului lor de viață, de la extracția și prelucrarea materiilor prime până la recuperarea deșeurilor provenite din demolări, placările cu materialele acestei firme contribuie la obținerea creditelor pentru certificarea de mediu LEED a clădirilor și, de asemenea, au obținut certificările internaționale de produs GreenGuard® și Declare.