Design

O fabrică pentru SistemS, noua gresie tehnică a Marazzi

timp de lectură: 3 minutele

SistemS: Noua Gresie cu Aspect de Ciment Întunecat - 1

În Marlit ia ființă noua fabrică hipertehnologizată a Marazzi, noua gresie Sistem S: 8 culori și 4 suprafețe pentru a proiecta orice spațiu

Când spațiile sunt publice sau comerciale, iar necesitățile sunt cele de a utiliza materiale cu caracteristici tehnice ridicate pentru destinații de utilizare grele, noua gresie SistemS Marazzi reprezintă o soluție optimă și performantă.

Inspirația materială de plecare este cimentul drișcuit Efectul căutat este cel al unei suprafețe foarte tehnice, rezistente și dure, potrivită și pentru aeroporturi și metrouri, cât se poate de plăcută și fină la atingere, realizată în mai multe culori: o provocare foarte dificilă, depășită noua clădire Marlit a Marazzi.

În noua fabrică, născută din unirea și refacerea a două stabilimente în interiorul sitului industrial istoric al Marazzi din Sassuolo, și dotată cu cele mai bune tehnologii de ultimă generație, colecția SistemS unește într-un singur produs frumusețea suprafețelor ceramice, grafica cimentului cel mai elegant și prestațiile tehnice cele mai ridicate.

Paleta cromatică a SistemS, compusă din 8 culori– Oliva, Antracite, Cenere, Grafite, Osso, Peltro, Taupe și Sand – îmbogățește și catifelează culorile tipice ale cimenturilor în nuanțe mai calde, apropiate de culorile naturale ale argilei și ale pământurilor vulcanice.

Între suprafețe, iese în evidență Tadelakt, o finisare lustruită-opacă inspirată de tehnica omonimă marocană utilizată la origine pentru a realiza Hammam-urile și băile grădinilor.

Aspectul mătăsos și aproape cerat al acestei suprafețe noi se alătură suprafețelor Naturală, Șlefuită și Structurată, care permit utilizarea colecției în diferite medii, pe pardoseală și pe perete, și în contexte cu niveluri de solicitare diferite, fiind potrivită chiar și pentru greutate mare.

Amploarea gamei, profunzimea culorilor și finisajele diferite fac din SistemS un aliat ideal chiar și pentru proiectarea interioarelor și exterioarelor rezidențiale.

A alege SistemS înseamnă a vă încredința unei colecții versatile de înaltă performanță, potrivită atât pentru interioare, cât și pentru exterioare, și capabilă să satisfacă necesități multiple: este perfectă dacă este montată împreună cu SistemU, colecția Marazzi din gresie cu aspect de lemn, disponibilă în aceleași culori.

explorează colecțiile