Outfit: fire și texturi 3D pentru noua placare cu aspect de țesătură

timp de lectură minutele

Outfit: fire și texturi 3D pentru noua placare cu aspect de țesătură

O colecție nouă care printr-un mix de culori și decorațiuni oferă soluții versatile pentru placări de spații rezidențiale și comerciale

În ultimii ani, ceramica trăiește o nouă eră în care este protagonistă și interpretă a cerințelor stilistice contemporane.

Instrument cameleonic grație noilor tehnologii digitale, în noua colecție de placări Outfit Marazzi reinterpretează aceeași senzație de confort, inclusiv tactil, a texturilor și a urzelilor țesăturilor de pe o suprafață strălucitoare.

Volumele și graficele se îmbină cu frumusețea și proprietățile tehnice ale ceramicii în această nouă colecție de plăci în format mare, care propune o surprinzătoare varietate de elemente decorative și cromatice care se pretează la cele mai variate combinații și soluții de mobilier.

Paletele cromatice concepute pentru Outfit se îmbină armonios într-un sortiment de tonuri calibrate și îmbinate în diferite moduri între ele, de la nuanțe mai subtile de culoarea gheții, griului și fildeșului până la cele saturate de roșu, albastru și turcoaz.

Ceea ce face noua colecție Outfit și mai versatilă sunt 4 decorațiuni care urmăresc ultimele tendințe stilistice și variază de la strălucitoare stampe geometrice, la grafice clasice revăzute cu finisaje luminoase.

Structura Tetris, caracterizată de volume geometrice mici 3D, îmbogățite de o textură cu aspect de pânză este disponibilă în toate cele 7 variante de culoare care compun colecția și este foarte potrivită pentru a placa pereți întregi.

În schimb, Jacquard este un decor compus din două elemente îmbinate între ele în mod aleatoriu. Acest model se inspiră din țesăturile Jaquard și amestecă diferite modele florale și geometrice.

Score în schimb, se inspiră din covoarele Kilim din bumbac țesut cu mâna. Liniile sunt realizate din materiale lucrate în noduri mari și cu detalii lucioase.

Mai elegant în mod tradițional, decorul Twine, care se inspiră din țesăturile de acoperire: îmbogățit cu materiale satinate în relief și efecte metalice strălucitoare este disponibil în trei variante cromatice ton pe ton și poate fi utilizat în bandă verticală sau în benzi orizontale.