Pardoseli exterioare: gresiile cela mai performante de 20 mm grosime.

timp de lectură minutele

Pardoseli exterioare: gresiile cela mai performante de 20 mm grosime.

Colecțiile Marazzi de gresie 20 mm pentru a crea continuitate între indoor și outdoor

 

Vine primăvara și odată cu frumosul sezon și dorința de a petrece timp în aer liber. Pentru a pune în valoare grădinile, terasele și spațiile în aer liber, montați noua pardoseală din gresie pentru exterioare este una dintre opțiunile cele mai populare, pentru că sunt performante din punct de vedere tehnic și frumoasă estetic.

Față de cea pentru interioare, alegerea pardoselii pentru exterioare trebuie să țină cont de unele soluții tehnice: în primul rând, trebuie să fie antiderapantă, impermeabilă și să aibă o rezistență adecvată la sarcini și la uzură Gresia porțelanată cu grosimea de 20 mm garantează toate acestea și poate fi lipită, dar și montată simplu cu sprijin pe pietriș, iarbă sau nisip sau suspendată pe sistemul supraînălțat

Din punct de vedere estetic, a alege o pardoseală pentru exterioare înseamnă a găsi un finisaj care să se poată armoniza cu mediul înconjurător exterior și, în același timp, cu interiorul casei. Azi, tendința este cea de a alege pentru outdoor un finisaj în continuitate cu indoor, opțiune posibilă datorită noilor colecții Marazzi de gresie cu mare grosime de 20 mm.

Treverkdear20 este gresia pentru exterior cu aspect de lemn, care oferă continuitate ideală cu outdoor pentru cine are o pardoseală interioară din lemn sau din gresie cu aspect de lemn. Formatul ei de 40×120 cm trimite la marile scânduri de lemn și este materialul perfect pentru a crea alei exterioare, utilizabile, de exemplu, și în stabilimentele balneare ca alternativă durabilă unde poate fi montată și la uscat, direct pe nisip.

Cu Mystone Ceppo di Gre20, efectul natural al tipicei pietre italiene cu ciottoli este prezentat în 4 culori, de la bej la antracit, trecând prin două tonalități mai apropiate de materia naturală de origine, greige și grey. Material20 este, în schimb, propunerea pentru outdoor-ul seriei Material, gresia porțelanată care reia aspectul de ciment cu textura ei imperfectă, ușor uzată și schimbătoare.