Patrimoniu și inovație, o combinație indisolubilă

timp de lectură minutele

Patrimoniu și inovație

Există șase soluții inovatoare dezvoltate recent de Marazzi: Zero Glossy, Sublime Sync și BodyPlus, împreună cu High Performance, Puro Marazzi Antibacterial și StepWise™. O gamă inedită de tehnologii, capitolul cel mai recent dintr-o istorie îndelungată, formată din cercetare și evoluție neîntreruptă a proceselor și produselor.

Cuptoarele tunel din anii ’50, monoarderea din ’70 și smălțuirea pe suport incandescent din anii ’80 sunt doar câteva dintre revoluțiile care au marcat o istorie bazată pe activități de cercetare neîntrerupte.

Marazzi a lucrat dintotdeauna la dezvoltarea de noi procese și tehnologii în parteneriat cu principalii producători de inovații tehnologice și în colaborare cu universități și institute de cercetare.

Inovația și digitalizarea proceselor, impactul redus asupra mediului, protecția persoanelor și a teritoriilor – toate acestea fac ca marca Marazzi să fie punct de referință pe scena italiană și internațională. Aceasta confirmă avantajul competitiv aferent acestor direcții de dezvoltare și multiplelor abilități interne care se împletesc cu o vastă rețea de profesioniști din Sassuolo, din Italia și din întreaga lume.

Noile brevete tehnologice și sistemele deosebit de sofisticate permit companiei să răspundă rapid tendințelor de pe diferitele piețe, asigurând productivitate, calitate și flexibilitate.