Placarea unei terase cu gresie porțelanată cu aspect de piatră

timp de lectură minutele

Plăcile pentru terasă cu aspect de piatră, pentru a reevoca memorii antice și a respecta dimensiunea naturală a outdoor-ului.

Cum vara bate la ușă, este tot mai mare dorința de a-ți petrece timpul afară, în aer liber.

Fie că este vorba despre timp liber, de cine sau prânzuri de lucru, fie că este vorba pur și simplu de a te întoarce la aprecierea timpului frumos regăsit, terasa devine un loc de întâlnire, o plăcută dimensiune în care să savurezi parfumurile și energia tipică a sezonului frumos.

Când trebuie să alegem pardoseli pentru exterior, gresia porțelanată reprezintă soluția ideală de adoptat: performanțe înalte, este capabilă să reziste la intemperii, la zgârieturi și la agenții chimici.

În interiorul propunerii din gresie porțelanată pentru terase și balcoane exterioare, aspectul de piatră se prezintă ca o posibilitate foarte adecvată și încărcată de semnificații. Să vedem de ce

În afară de a fi un trend al acestor ultimi ani, aspectul de piatră a revenit a fi un element valoros, rezistent și elegant, sinonim al caracterului italian, se integrează în spațiul exterior fără a-l invada, cu delicatețe și armonie.

Reevocă memorii antice și respectă dimensiunea naturală a outdoor-ului, asigurând teraselor și balcoanelor înaltă calitate, fiabilitate și durabilitate.

În ceea ce privește pardoselile pentru terase exterioare cu aspect de piatră, Marazzi propune diferite soluții: printre acestea Memo, o colecție gândită în întregime pentru placări outdoor, și Mystone Ceppo di Gré20, disponibilă și în versiunea pentru interioare.

Memo reprezintă noua colecție cu aspect de piatră outdoor de la Marazzi. Proiectată reinterpretând fidel Pietra Italia și Pieta di Borgogna, această placă pentru terasă sugerează, în mod fin, elegantele mișcări tipice nervurilor marmurei și semnele neregulate tipice rocii de calcar.

Mystone Ceppo di Gré20 este altă propunere de gresie cu aspect de piatră la spații outdoor atât rezidențiale cât și comerciale. Caracterizată de o trimitere punctuală la maiestuozitatea pereților stâncoși și, în același timp, de o semnificativă finețe și eleganță, această colecție dă teraselor exterioare o dimensiune naturală, în armonie și continuitate cu spațiul înconjurător.

În ansamblu, pardoseala pentru terasă exterioară cu aspect de piatră dă spațiului nuanțe naturale, rezistente și elegante și se integrează elegant și cu continuitate în mediul din jur.

Descoperiți colecțiile și lăsați-vă inspirați de galeria fotografică.