Placări subțiri din ceramică, perfecte pentru a reînnoi casa

timp de lectură minutele

Colecțiile „slim” de la Marazzi sunt soluția ideală pentru restyling-uri și renovări, azi cu noi finisaje.

Una dintre intervențiile cela mai complicate atunci când se renovează casa este cu siguranță refacerea placărilor. Demolarea unei placări existente este o operațiune invazivă și costisitoare: o intervenție indispensabilă dacă este necesar să se reînnoiască eventuale instalații de dedesubt, dar care, altfel, poate fi evitată aplicând o nouă placare peste cea existentă, bineînțeles cu prealabila analizare a stării de soliditate a acesteia.

Unele placări subțiri din ceramică au fost proiectate tocmai în acest scop.

Este vorba despre plăci cu grosime redusă, de 6 sau 7 mm, perfecte tocmai în caz de aplicare pe o placare existentă, grosimea mică făcând montarea mult mai facilă, pentru că plăcile sunt mai ușoare și ușor de transportat

Grosimea redusă este prezentă în diferite colecții Marazzi, cu scopul de a satisface cele mai disparate cerințe estetice și de proiectare.

Tocmai pentru a oferi o gamă tot mai mare, aceste linii sunt produse azi în noi și interesante finisaje.

Ceramicele cu grosime redusă și format mare sunt colecția Essenziale, placare în alb total, pentru iubitorii stilului minimal, azi și în noile versiuni structurate Ars și Micromos și în finisajul metal; Oficina7, o colecție originală și creativă, disponibilă într-o gamă largă de decoruri și culori.

Concreta reinterpretează materialitatea cretei și a cimentului, printr-o gamă de culori neutre și naturale, între care un albastru acvamarin.

Evolutionmarble, este gresia care reproduce aspectul de marmure valoroase cu finisaje originale și sofisticate, ideale pentru spații cu mare valoare estetică.