Propunerile Marazzi pentru 2022

timp de lectură minutele

Propunerile Marazzi pentru 2022

Catalogul Marazzi dedicat noilor colecții de ceramică și gresie porțelanată este disponibil. Descarcă-l acum!

Pentru Marazzi, 2022 se confirmă a fi sub semnul tehnologiilor Premium, pe care le aplică unei game din ce în ce mai largi de colecții. Un exemplu este Uniche, o gresie porțelanată de ultimă generație care face parte din oferta Stone Look, pe care se aplică noua tehnologie Premium 3D Ink: un sistem avansat de imprimare, ce îmbină recunoașterea optică și modelele de imprimare, pentru o potrivire perfectă între grafică și structurile tridimensionale ale plăcii. Astfel, fiecare placă Uniche este fără egal!

În cadrul Concrete Look, cea mai relevantă noutate este Cementum. Pentru un aspect realist și potențial compozițional extraordinar, colecția combină sofisticata tehnologie Premium BodyPlus – paste inovatoare ce îmbină amestecuri de materii prime colorate natural, cu ajutorul micro-pietricelelor, granulelor și pietrișului, cu proprietățile antiderapante ale tehnologiei Premium StepWise. Cementum este disponibilă în nouă formate, opt culori și patru decorațiuni – de la geometric la floral – pentru un ciment nemaivăzut până acum. Și, pentru o utilizare și mai extinsă, se adaugă și varianta de 6 mm grosime pentru a obține așa-numita „Thin Floor”: plăci subțiri de gresie, ideale pentru pardoseli în cadrul proiectelor de renovare.

La capitolul placări subțiri, acele colecții subțiri ideale pentru restilizare sau renovări, oferta este cu adevărat vastă: decorațiuni, efecte de suprafață și o gamă largă de culori și formate. În ceea ce privește „Thin Wall Coverings”, în acest an li se alătură colecțiile White Deco, cu fundal monocrom și decorațiuni florale, botanice sau tropicale, și Momenti, unde protagoniste sunt culoarea și aspectul mat al suprafeței, ambele în format mare.

Colecția Crogiolo, cu formate mici, se îmbogățește cu plăci cu finisaj lucios și suprafețe deliberat neregulate, ce amintesc de ceramica lucrată manual. În catalog pot fi văzute și noile variante de culoare ale colecției Crogiolo Lume în formatul 6×24 cm, precum și noua colecție Crogiolo Memoria, caracterizată prin gresie lucioasă sau semi-mată de 15×15 cm pentru placări sau pardoseli, care amintesc de motivele decorative ale tradiției noastre mediteraneene.

Catalogul 2022 propune o gamă bogată de aspecte materiale și formate, de la 5×15 la 120×120 cm. Foarte recentele colecții Vero și Oltre cu șipci mari de gresie cu aspect de stejar sunt protagonistele unei mari reveniri: montarea în stil chevron, în unghi de 60 de grade – așa-numitul os de pește sau spic unguresc –, cu un format mai mic decât celelalte plăci din gamă (11×54 cm).

Catalogul Collections 2022 Marazzi oferă o combinație de formate și texturi, precum și un joc de intarsii, care permit libertate compozițională maximă în spațiile rezidențiale și comerciale, atât la interior, cât și la exterior.

Află mai mult!