Realism autentic

timp de lectură minutele

Noua colecție Vivo oferă o interpretare a lemnului cu o suprafață extraordinar de elegantă, îmbogățită de noduri, semne și ușoare vibrații. Cu Vivo, estetica lemnului se îmbină cu tehnologia Premium 3D Ink, care oferă o potrivire perfectă între grafica și structurile tridimensionale pentru a crea o experiență senzorială și vizuală.

Farmecul lemnului capătă o nouă interpretare cu Vivo, colecția inovatoare de gresie porțelanată de la Marazzi, caracterizată de o suprafață extraordinar de elegantă, înfrumusețată cu noduri, crăpături și o ușoară umbrire pentru un aspect fascinant de lemn.

Tehnologia de ultimă generație 3D Ink este secretul din spatele efectului realist și al profunzimii unice a acestui material. Această tehnologie Premium nu numai că creează o potrivire perfectă între grafică și structuri, dar adaugă și incluziuni ușor lucioase la suprafața mată, conferind fiecărei piese o potrivire distinctă de material, culoare și textură.

Noua gresie cu aspect de lemn Vivo transformă astfel conceptul de pardoseală într-o experiență senzorială și vizuală, oferind o interpretare contemporană și fascinantă a esteticii lemnului.

Colecția Vivo are patru culori – două deschise, Sabbia și Grano, și două închise, Tabacco și Castano, – disponibile într-o gamă largă de formate: 22,5×180, 20×150, 20×120 și chevron 11×54 cm.  Luciul discret al suprafeței sporește aspectul „lemnos” al colecției și permite ca panourile de gresie Vivo să fie utilizate într-o gamă largă de aplicații, datorită și combinației cu alte materiale Marazzi, inspirate din marmură, piatră și granule tip venețian, precum și cu toate colecțiile de placări de perete. Suprafața de exterior, în formatele 20×150 și 20×120 cm, adaugă o dimensiune suplimentară, permițând ca Vivo să fie montat și în spații exterioare, extinzând astfel posibilitățile de design și decorare.

Cu Vivo, creativitatea își găsește locul în fiecare proiect, atât la interior, cât și la exterior, și garantează nu numai excelența estetică, ci și un angajament față de sustenabilitatea ambientală, atestată de certificările Greenguard, EPD și HPD, precum și de producția cu materiale reciclate.