Design

Siguranța înainte de toate: noile plăci antibacteriene pentru blaturi de bucătărie

timp de lectură: 4 minutele

Blaturi de bucătărie cu tehnologia Puro Marazzi Antibacterial - 1

Colecția specială de plăci mari Puro Marazzi Antibacterial The Top este disponibilă în șase culori, printre care noul Travertino Classico, și conferă blaturilor din bucătărie și din baie calități antibacteriene și igienice superioare. Pentru un proiect în siguranță totală.

Tehnologia Puro Marazzi Antibacterial este tehnologia antibacteriană inovatoare Marazzi care se aplică în prezent și plăcilor din gresie de dimensiuni mari cu grosimea de 12 mm, perfecte pentru cele mai rezistente blaturi de bucătărie. Această tehnologie poate elimina până la 99,9% dintre bacterii și alte microorganisme dăunătoare, combătând în mod rapid și eficient proliferarea lor și prevenind formarea petelor și a mirosurilor neplăcute. Inovația constă, pe lângă performanța tratamentului, în caracteristica sa intrinsecă: aditivul cu ioni de argint este încorporat în timpul procesului de producție a gresiei, înainte de arderea la 1200 °C, devenind o parte integrantă a produsului. Prin urmare, este vorba despre un tratament ireversibil; ca rezultat, suprafața nu poate fi zgâriată sau deteriorată, fiind garantată o protecție activă, indiferent de condițiile de luminozitate, și constantă în timp. Tehnologia Puro permite protejarea în timp a calităților estetice și tehnice ale blaturilor din gresie porțelanată, ideale pentru realizarea blaturilor de bucătărie, meselor și lavoarelor în spații rezidențiale și comerciale.

Colecția în ediție specială Puro Marazzi Antibacterial The Top prezintă plăci din gresie în format de 162x324 cm cu grosime de 12 mm în șase versiuni cu aspect de ciment, marmură și piatră: Concret Look White, Marble Look Elegant Black, Golden White și Statuario, împreună cu Stone Look Ceppo di Gré și Travertino Classico. Ultimul finisaj este prezentat pentru prima dată în colecția The Top, reinterpretând în gresie porțelanată culoarea și suprafața semi-compactă tipică acestei pietre frecvent utilizate încă din Roma antică.

Puro Marazzi Antibacterial The Top este o colecție concepută în special pentru a fi utilizată în zona de bucătărie, pentru toate tipurile de blaturi adecvate pentru prepararea și consumul alimentelor sau care sunt frecvent utilizate. Tehnologia antimicrobiană avansată contracarează în mod activ metabolismul bacteriilor, blocând reproducerea acestora și împiedicând dezvoltarea agenților patogeni de origine alimentară, cum ar fi, de exemplu, Salmonella și Campylobacter. Această acțiune de combatere a microbilor și bacteriilor este constantă în timp și în orice condiții de luminozitate și împiedică inclusiv formarea mirosurilor neplăcute, menținând spațiile mai curate și mai igienice.

Puro Marazzi Antibacterial permite utilizarea gresiei porțelanate în orice context, inclusiv crearea de blaturi de lucru și chiuvete încorporate, în siguranță totală.

 

Descoperă mai mult