Project Portfolio

SistemN, gresia porțelanată Marazzi protagonista restructurării unui apartament

timp de lectură: 3 minutele

Restructurare Apartament la ultimul etaj la Selinunte cu SistemN - 1

Aspectul de ciment, geometrii moderne și minimalism, cuvintele cheie ale proiectului de restructurare coordonat de Studio 4e

Ample ferestre panoramice deschid vederea acestui apartament de 210 mp, la câțiva km de splendida mare din Selinute, în provincia Trapani, ai cărui proprietari sunt un cuplu tânăr iubitor de linii contemporane. Proiectul, realizat de Studio 4e al arhitecților Fabio Costanzo e Maria Rosaria Piazza, a prevăzut o restructurare radicală a instalației distributive originare, astfel încât să permită o mia eficace utilizare a spațiilor de locuit.

Fluiditatea și dilatarea spațiului, lejeritatea și luminozitatea, stau la baza acestei intervenții de proiectare, unde fiecare element este atent proiectat pentru a atinge un echilibru care să accentueze proporțiile spațiului și să creeze senzații de armonie absolută.

În aceasta, rolul fundamental l-a jucat, fără îndoială, utilizarea de materiale inovatoare și cu prestații tehnice înalte, ca gresia porțelanată cu aspect de ciment folosită în placarea noilor pardoseli ale zonei de zi, bucătărie și birou.

Într-un scenariu de acest tip s-a dovedit optimă utilizarea colecției de gresie porțelanată SistemN Bianco de la Marazzi ale cărei tonuri neutre și formatul mare (60x120 cm) au amplificat spațiile, dăruind continuitate și o mai mare luminozitate. SistemN este perfecta sinteză de design, versatilitate și înaltă tehnologie; cele 4 suprafețe diferite (naturală, șlefuită, buciardată, structurată) și diferitele formate permit utilizarea acestui produs în multiple contexte, atât rezidențiale cât și comerciale. Versiunea structurată prezintă o grosime de 20 de mm, care permite montarea de suprafețe exterioare, în mod deosebit alei, suprafețe industriale și zone circulabile.
 

Proiectanți: Studio 4e
Ph Studio 4e și Angelo Geloso
Colecție utilizată în proiect: SistemN

explorează colecțiile