Soluțiile infinite ale colecției The Top

timp de lectură minutele

Soluțiile infinite ale colecției The Top

Prezența Marazzi la Eurocucina evidențiază potențialul compozițional al colecției The Top care, datorită tehnologiei Puro Marazzi Antibacterial, garantează și un grad și mai ridicat de siguranță a folosirii gresiei porțelanate pe suprafețe ce vin în contact cu alimentele. Între 7 și 12 iunie 2022 la Fiera Milano, Pavilionul 9, Standul G02-G06

Marazzi prezintă la Eurocucina 2022 două spații rezidențiale elegante, în stil contemporan, care arată potențialul de design al colecției de plăci mari de gresie porțelanată The Top, punând în valoare posibilități multiple de utilizare a plăcilor.

Proiectul, conceput de studioul Il Magma, prezintă două bucătării-living cu un aspect arhitectural, dar nu minimalist, pline de soluții de design și de placări cu gresie porțelanată cu aspect de marmură și piatră, care articulează spațiul.

Noile aspecte de piatră, Travertino Classico, Ceppo di Gré, marmură și ciment realizate cu tehnologia Puro Marazzi Antibacterial elimină bacteriile și microorganismele dăunătoare de pe suprafețe, lăsând spațiile mai sigure pentru oameni și mediu.

Standul expozițional prezentat de Marazzi la Eurocucina arată și rolul pe care îl joacă bucătăria în locuințele contemporane: un spațiu de locuit, un loc central al casei, în continuitate cu livingul, în care locatarii pot sta, lucra sau se pot întâlni cu prietenii.

Eurocucina 2022
Salone del Mobile
Pavilionul 9
Standul G02-G06

7-12 iunie
De la 9.30 la 18.00