Stil rustic pentru aspectul de piatră al plăcilor Stream

timp de lectură minutele

Stil rustic pentru aspectul de piatră al plăcilor Stream

Un nou mod de a interpreta căldura stilului rustic cu o gresie cu aspect de piatră ideală pentru pardoseli și placări care să dea o continuitate între interioare și exterioare.

Ceramica, mulțumită capacității sale de a interpreta diferite tipuri de materiale, precum lemnul, piatra, cimentul și metalul, a devenit în prezent purtătoarea autoritară de stiluri și nevoi diferite pentru personalizarea desăvârșită a ambienturilor, permițând și o foarte interesantă continuitate între suprafețele interioare și exterioare.

Reprezentând intersecția între pardoseli și pereți, între interioare și exterioare, colecția Stream Marazzi propune un design cu o tușă delicată, un aspect de piatră care semnalează un nou mod de a interpreta căldura stilului rustic, împrumutându-i caracteristicile „trăite” și liniștitoare, dar îmbogățindu-le cu o tușă mai contemporană, grație celor 5 nuanțe propuse pentru pardoseli.

Noua colecție Stream, mulțumită profunzimii suprafețelor sale inspirate din piatra naturală, reprezintă exprimarea unui stil nepieritor, îmbogățită cu particularități estetice și funcționale care o fac foarte versatilă.

Cele 5 colorituri care caracterizează colecția Stream sunt prezentate în 4 formate diferite pentru pardoseli, și în formatul 20×50 cm în pastă albă pentru placări. Pentru îmbogățirea versiunii de placare găsim și încântătoarele efecte tridimensionale ale structurii Wind, mozaicuri și decorațiuni cu motive geometrice și prețioase accente decorative inspirate din vechile dale granulate. Stream este o colecție cu aspect de piatră care, grație gamei sale bogate de finisaje, este ideală pentru interpretarea oricărui stil – de la cel mai contemporan la cel mai clasic – și reprezintă o alegere bună și pentru exterioare, prin finisajul său structurat