Suprafețe fără limite

timp de lectură minutele

Gama Marble Look din The Top este din ce în ce mai extinsă

Bianco Arni cu Book Match, Verde Cipollino, Verde Borgogna și Quarzo Bluegrey. Noul catalog The Top extinde gama Marble Look – care include deja 22 de propuneri în variante lucioase și satinate – cu variante inspirate din carierele Statuario și o bogăție în culori.

În cadrul gamei a colecției Marazzi Grande, s-a creat The Top, foarte amplă, în care se pot regăsi variantele estetice ce caracterizează multe dintre liniile Marazzi: de la Concrete (4 culori mate) la Metal Look (4 culori mate), de la Wood (o culoare satinată) la Stone Look (10 culori mate), și până la Solid Color (2 culori Lux și satinate).

Există două formate: 160×320 cm, disponibil cu grosimea de 6 mm, și 162×324 cm, cu grosimi de 12 și 20 mm.

O colecție de mari dimensiuni, în continuă dezvoltare, pentru a satisface nevoile în schimbare în materie de design interior pentru proiectarea și realizarea blaturilor, backsplash-urilor, meselor, ușilor și opțiunilor nelimitate de amenajare personalizate pentru spații rezidențiale, baruri, comerț cu amănuntul, restaurante, hoteluri, birouri, precum și pentru sectorul din ce în ce mai vast al soluțiilor de amenajare.

Gresia porțelanată interpretată în numeroasele colecții The Top continuă să-și confirme versatilitatea de montare, raportate inclusiv la performanțele sale tehnice ridicate.
Rezistență la impact, zgârieturi, îngheț, pete, substanțe acide și mucegaiuri. Ceramica este ignifugă și ușor de curățat. Nu absoarbe lichidele și nu emite substanțe nocive, nu își schimbă culoarea și nu se deformează; este ușor de transformat în cadrul multitudinii de soluții și combinații pe care piața designului le solicită în mod constant, într-un flux neîntrerupt de concepte și tendințe noi.

Ceramica The Top este fabricată cu materii prime atent selectate și are certificare Declare. Produsele auto-declarate ale Marazzi Group sunt clasificate ca „Red list free”, adică nu conțin ingrediente incluse în „Red list” (lista roșie) a Living Building Challenge: fără substanțe chimice care poluează mediul, fără substanțe chimice bioacumulabile de-a lungul lanțului alimentar ce pot atinge concentrații toxice și fără substanțe chimice dăunătoare pentru muncitorii din producție și construcții.

Descoperă toate propunerile The Top