The Top, rezistența de la suprafață

timp de lectură minutele

Suprafețe de lucru, backsplash, mese și placări. Dar și suprafețe pentru băi și o lume în continuă expansiune a soluțiilor pentru elemente de mobilier personalizate în proiecte de interior rezidențiale și comerciale. Noile propuneri ale colecției The Top extind gama și finisajele.

The Top, gama de ceramică ultra rezistentă, anti-pete și anti-mucegai, confirmă legătura indisolubilă între performanța maximă în ceea ce privește igiena și siguranța și posibilitatea tot mai mare a unor soluții estetice ce dialoghează cu propunerea extinsă a finisajelor din catalog. Permite combinații infinite și proiecte din ce în ce mai personalizate.

Catalogul The Top 2021 prezintă cinci noutăți absolute.

Pentru linia Marble Look, Sodalite Blu este inspirată de culoarea intensă creată de o multitudine de nervuri deschise, tipice pietrei vulcanice antice. Limestone Sand și Porfido Greenery Gray, care reamintesc de materialitatea antică a rocilor și sedimentarea lor milenară, își fac intrarea printre propunerile colecției Stone Look.

Rovere Francese, în culoarea sa roz-aurie – cald și fin la atingere – apare printre noile esențe ale liniei Wood Look.

Duritatea combinată cu luminiscența coroziunilor din oțel Corten se adaugă, în cele din urmă, la propunerea omonimă a soluțiilor Metal Look.

Acestei palete reînnoite de soluții i se alătură finisajele: roșu ca focul pentru Limestone Sand și Porfido Greenery Gray. Pe lângă aceasta, există noutatea absolută a grosimii de 20 mm pentru finisajele Statuario (Marble Look), Granito Black și, din nou, pentru Limestone Sand și Porfido Greenery Gray, toate din linia Stone Look.

Ultra-rezistentă la uzură, variații termice, sarcini și solicitări, colecția The Top de 20 mm este inalterabilă în timp; linia de ceramică concepută pentru igiena și întreținerea optimă a suprafețelor de lucru, backsplash-urilor, meselor și placărilor.

 

In & Out, The Top nu se teme de comparație

Rezistența ridicată a gresiei permite aplicarea în exterior a colecției The Top, chiar și în spații în aer liber, creând blaturi de lucru pentru bucătărie sau suprafețe de mobilier de exterior care nu suferă modificări din cauza razelor UV, a înghețului sau temperaturilor ridicate.

Datorită curățării simple cu apă caldă, gresia este un material de finisare pe care proiectanții îl aleg din ce în ce mai des pentru acoperirea elementelor fixe de mobilier. Unul dintre cele mai populare exemple de aplicații este cel al insulei de bucătărie: placarea cu gresie, datorită grosimilor diferite, permite crearea de continuitate între pardoseală și elementele de mobilier, precum și acoperirea părților laterale și a blatului cu un singur material. Datorită formatelor maxi, The Top permite lucrul cu dimensiuni și forme extraordinare, cu o versatilitate la tăiere și în diferite lucrări capabilă să răspundă celor mai variate concepte de design interior.

Chiar și baia este un mediu care necesită în mod obișnuit soluții adaptate, în cazul în care placa format maxi poate fi utilizată atât ca blat, cât și ca placare pentru lavoare; datorită caracteristicilor tehnice ale gresiei porțelanate, este posibil să aibă un aspect estetic optim și, în același timp, o aplicabilitate practică unică în ceea ce privește igiena și simplitatea întreținerii.