Tot farmecul lemnului vechi în gresia porțelanată Treverkdear

timp de lectură minutele

Tot farmecul lemnului vechi în gresia porțelanată Treverkdear

Colecția pentru cei care caută frumusețea lemnului de odinioară și practicitatea gresiei

Dacă e adevărat că lemnul este un material care nu va obosi niciodată în arhitectură, este la fel de adevărat și că tendințele pe tema lemnului se schimbă, în timp. După ani de propuneri care reflectau un design ultra minimalist, curat și modern, azi lemnul care place mai mult este cu siguranță cel cu aspect uzat.

Și parchetele sunt tratate pentru a avea un finisaj cu aspect „învechit” realizat perfect, astfel încât să întâlnească acest gust răspândit care privește la farmecul trecutului și nu la perfecțiunea lucrurilor.

Cu aceeași filosofie ia naștere noua colecție de gresie cu aspect de lemn Marazzi Treverkdear, inspirată din spatiile pardoselilor din lemn de altădată.

Nervurile sunt cele ale lemnului de stejar, apreciat în special pentru esența lui caldă. Cele trei variante în care este disponibilă Treverkdear – Beige, Brown și Natural – pun în valoare aspectul natural al lemnului, cu diferite tonalități cromatice, de la cea mai deschisă la cea mai închisă.

Formatul face trimitere la parchetul de format mare de model  vechi, cu variante de la 25×150, 20×120 cm. Treverkdear este disponibil și în versiune presată de 20 mm pentru a permite si un efect de continuitate placării interioare și exterioare.

Pentru un interior perfect, inspirat din materialele de construcție italiene de odinioară, cu Treverkdear se poate îmbina Pinch, colecția care recreează o altă pardoseală tipică locuințelor de altădată, granule tip venețian pe format pătrat și dreptunghiular.

Sau, mai există, D-Segni: colecția recreează farmecul cementinelor făcute cu mâna, în clasicul format 20×20 cm. Încercați, de exemplu, alăturarea de panouri Treverkdear cu o porțiune de pardoseală placată cu plăci cu aspect de cementine D-Segni, pentru a recrea o decorație pentru pardoseală cu efect sigur.

Este perfectă și îmbinarea de Treverkdear cu Fresco, gresia care reia aspectul tencuielii cu var, pentru a recrea un spațiu perfect de inspirație wabi-sabi

Lăsați-vă inspirați de galeria fotografică și alegeți îmbinarea perfectă pentru dumneavoastră.