Treverkcountry, gresia cu aspect de lemn pentru cine iubește atmosfera rustică și, în același timp, modernă

timp de lectură minutele

Treverkcountry

Recomandările pentru un stil country perfect, în care lemnul rustic este protagonistul decorațiilor

Toată frumusețea lemnului, fără a pierde practicitatea gresiei: iată de ce plăcile cu aspect de lemn au devenit una dintre soluțiile preferate de foarte mulți clienți și proiectanți.

Cu atât mai mult azi, când stilul country a revenit în vogă, lemnul continuă să fie unul dintre materialele de finisaj cele mai utilizate; în special, așa-numitul stil country-chic este cel mai preferat, grație amestecului său de elemente rustice și moderne.

Noul stil country se prezintă din materiale brute și mobilier rustic alăturate de elemente cu linii mai contemporane, și față de clasicul stil country se caracterizează prin palete de culori mai deschise și neutre și cu țesături cu modele naturale care au înlocuit tradiționalele stampe florale și tartan. Așadar, este vorba de un stil de decorare care conservă atmosferele calde, primitoare și rustice ale tradiționalului stil country, eliberat de elementele mai clasice.

În aceste atmosfere cu tonalități neutre, natura materială a lemnului este subliniată și pusă în valoare devenind ea însăși un element decorativ. În consecință, lemnul imperfect și vechi, probabil reciclat, este materialul perfect pentru a adăuga caracter și profunzime spațiilor de acest tip.

Tocmai din noul stil country se inspiră Treverkcountry, gresia cu aspect de parchet de la Marazzi: placi care propun din nou tot farmecul parchetelor marcate de trecerea timpului, cu un limbaj contemporan și un beneficiu estetic impecabil.

Îndoiala cea mai comună, după alegerea gresiei cu aspect de lemn, rămâne aceasta: cum să fim siguri că, după montare, efectul estetic al gresiei va fi cu adevărat ca acela al lemnului natural?

În afara calității materialului în sine, se va acorda atenție unor detalii în faza de montare: culoarea chitului rosturilor, de exemplu, dacă e realizat ton pe ton față de cel al plăcii, acest lucru va face ca aspectul final să fie mult mai natural.

O propunere pentru a face ca aspectul să fie și mai real este aceea de a monta apoi diferite formate care alternează, astfel încât să învioreze texturile și să evite repetarea modelelor. Din acest motiv, Treverkcountry este disponibilă în formate noi 10×100 și 13×100 cm, de montat exclusiv împreună.

Lăsați-vă inspirați de galeria fotografică.