Treverklife, gresia porțelanată cu aspect de stejar inspirată de briccole venețiene

timp de lectură minutele

Treverklife

Farmecul imperfecțiunii într-o gresie cu aspect de stejar care aduce în suprafețe semnele trecerii timpului

Azi, gresia aspect de lemn este atât de realistică, încât reproduce și tipicele imperfecțiuni ale materiei de inspirație.

Lemnul este un material viu, farmecul lui este cel de a se schimba odată cu trecerea timpului și de a aduce pe suprafața lui urmele transformării lui: tocmai aceste imperfecțiuni sunt elementele care marchează cele mai actuale și căutate colecții de plăci cu aspect de lemn.

Noua colecție Treverklife de la Marazzi propune o gresie porțelanată cu aspect de lemn inspirată din uzura foarte specială, cea a ”briccole” venețiene.

Vă aduceți aminte de stâlpi mari din stejar înfipți în apele lagunei, pentru a semnaliza căile apei ambarcațiunilor? Treverklife se inspiră tocmai din acest obiect special din lemn, readucând pe gresie tot farmecul unui stejar învechit, erodat de salinitate și de micile moluște marine. O gresie frumoasă la vedere și foarte specială la atins.

Atmosfera Treverklife trimite la un mood cald și primitor: cele trei colorații disponibile – Honney, Cherry și Walnut – sunt trei nuanțe diferite ale aceleași esențe, stejarul natural, cu nota caldă pe care acesta o ia când este expus mai mult la soare.

Și formatul Treverklife vorbește de istorie și tradiție: colecția este disponibilă în două formate de 25×150 și 20×120 cm, care reevocă vechile pardoseli din scânduri de lemn. Pentru a face loc fanteziei, Treverklife este îmbogățită și de două opțiuni decorative: decorațiunea ”Industrial”, care readuce cu un nou motiv diagonal diferitele tonalități ale lemnului, iar mozaicul cu „hexagonale”, care combină diferite tonalități ale stejarului cu forma hexagonului.

Treverklife este pardoseala perfectă pentru a încălzi orice spațiu, pentru a da o tușă de vechi casei și micilor spații comerciale și pentru a da personalitate și spațiilor mai contemporane.