Turul Casei: Treverkview luminează spațiile unui apartament în stil scandinav

timp de lectură minutele

Un cuplu tânăr a ales naturalețea gresiei cu aspect de lemn pentru casa lor cu aer nordic.

Turul casei de astăzi arată cum un apartament de dimensiuni obișnuite poate părea mult mai mare și mai luminos, datorită unei pardoseli de culoare deschisă, mai ales dacă plăcile sunt montate astfel încât să dea impresia de continuitate în toate camerele.

Alegerea pardoselilor, de fapt, este unul dintre cele mai importante aspecte, tocmai pentru că acestea pot influența întregul proiect de design interior și elementele de mobilier care urmează a fi inserate.

În acest caz, decizia proprietarilor s-a axat asupra gresiei cu aspect de lemn din colecția Treverkview, care i-a cucerit prin naturalețea nervurilor și nodurilor. Cu toate că îndrăgesc lemnul, au preferat soluția placării, mai practică și mai ușor de gestionat. Culoarea deschisă (Avorio) face interioarele luminoase și spațioase, iar nuanța sa neutră se potrivește mobilierul ales, în stil modern și nordic. Montarea cu rosturi deschise la culoare și foarte subțiri, aproape imperceptibile, ajută la obținerea unui efect în mod clar realist și elegant.

Paleta cromatică, în tonuri neutre de bej, gri, greige și alb, se regăsește, de asemenea, și în baie, unde zona de duș este placată cu gresie cu aspect de cementine din colecția Block.

Adăugarea unor detalii metalice negre, element care se repetă în toate camerele, conferă un contrast adecvat culorilor de fundal și pune în valoare stilul scandinav care a inspirat proiectul.

Gresia cu aspect de lemn, precum cea din colecția Treverkview, continuă astfel să fie o soluție foarte îndrăgită de cuplurile tinere, care, deși apreciază căldura materialelor naturale, preferă suprafețele ușor de întreținut în timp și mai adecvate stilului de viață contemporan.