Un singur material, posibilități infinite

timp de lectură minutele

Plăcile mari Grande și The Top de la Marazzi permit dezlănțuirea creativității. Sub semnul continuității sugestiilor materiale pentru spațiile publice, comerciale sau rezidențiale. De la bucătării la băi, de la mobilier la toate soluțiile arhitecturale personalizate, The Top este soluția, datorită ușurinței de prelucrare, rezistenței și inalterabilității.

Un singur material pentru posibilități compoziționale infinite: de la placări pentru pereți și pardoseli, de la interior la exterior, până la finisajele tuturor suprafețelor din băi, bucătării și mobilier. Plăcile mari din gresie porțelanată ale colecțiilor Grande și The Top de la Marazzi permit dezlănțuirea creativității. Pentru un design interior contemporan și fluid, care generează referințe continue și contraste materiale între mediile arhitecturale, datorită paletei cromatice largi și a aspectelor pe care le oferă cele două colecții.

The Top prezintă plăci de format foarte mare (160×320 și 162×324 cm), disponibile în trei variante de grosime (6, 12 și 20 mm) și mai multe sugestii materiale: marmură, piatră, metal, lemn, ciment și culori compacte. Suprafețe mate, satinate și lucioase de un rafinament extrem, ușor de prelucrat și inalterabile în timp, care le fac potrivite pentru orice context: de la birouri la spații comerciale, de la baruri la restaurante și sectorul ospitalității în general, de la spații publice la medii rezidențiale. Plăcile mari au, între altele, proprietatea de rezistență la zgârieturi și lovituri, îngheț și căldură, pete, acizi și mucegaiuri, sunt ignifuge și garantează o igienă maximă fără a elibera substanțe nocive în mediul înconjurător. Gresia porțelanată nu-și schimbă culoarea și nu se deformează, este ușor de prelucrat și este realizată cu materii prime atent selectate și ecosustenabile.

Aceste caracteristici fac din The Top un material ideal pentru bucătărie, pentru a crea blaturi de lucru, backsplash-uri, mese și orice soluție de mobilier sau placare realizată la comandă, în continuitate stilistică perfectă cu livingul sau chiar cu spațiile în aer liber. De asemenea, datorită rezistenței sale la apă și umiditate, inalterabilității și igienei, The Top reprezintă o soluție excelentă pentru placările din baie. De asemenea, suprafețele mobilierului de baie, precum și cele din jurul obiectelor sanitare, pot fi adaptate în acord cu sugestiile materiale ale celorlalte spații domestice sau mobilier între interior și exterior, ca în cazul dușurilor sau căzilor exterioare.

Diferitele variante de grosime ale colecției The Top oferă un amestec potrivit între ușurință și soliditatea construcției. Plăcile mari se pretează la crearea unei game potențial infinite de elemente de mobilier personalizate în spații rezidențiale și comerciale, spații dedicate alimentației și convivialității în general și locurilor de muncă. Pentru un design contemporan, cu atenție la cele mai mici detalii.

Nu doar mobilier. Datorită gamei articulate de elemente funcționale, The Top este materia primă ideală pentru proiectarea și placarea oricărui tip de suprafață arhitecturală: de la scări la praguri și pervazuri, de la coronamente de zid la fațade exterioare, până la toate piesele de racord și finisare personalizate. Soluții personalizate și transversale care pot fi combinate cu multe alte colecții Marazzi, pentru un mix & match de materiale ceramice care constituie un total living din punct de vedere al designului.