Vero: nuanțe noi pentru un aspect de lemn din ce în ce mai realist

timp de lectură minutele

Vero: nuanțe noi pentru un aspect de lemn din ce în ce mai realist

Trei culori mai deschise pentru Vero, realizate extraordinar de realist datorită tehnologiei premium de imprimare digitală de înaltă definiție Sublime Sync. Sabbia, Betulla și Larice pentru un dialog creativ cu arhitectura contemporană

Un mod fără precedent de a concepe gresia porțelanată cu aspect de lemn și de a reveni la rădăcinile stilului natural. Marazzi oferă tehnologie de vârf care perfecționează, colecție după colecție, redarea mimetică a materialului original. Colecția Vero se îmbogățește cu trei noi nuanțe mai deschise, Sabbia, Betulla și Larice, care extind paleta acestei gresii porțelanate, adăugându-se culorilor clasice Natural, Rovere, Castagno și Quercia, declinate în formate de 22,5×180, 20×120 cm și formatul chevron 11×54 cm.

Crearea acestor noi esențe cu nuanțe deschise permite extinderea destinațiilor de utilizare ale seriei, făcând-o potrivită pentru orice context rezidențial și comercial, chiar și în condiții de solicitare ridicată, și pentru montare în exterior datorită versiunii de 20×120 cm cu grosimea tradițională și 40×120 cm cu 20 mm grosime, asigurând o autenticitate de neegalat a stilului și în același timp performanțe tehnice ridicate. Vero devine astfel o colecție care îmbină caracterul practic și rezistența ridicată a gresiei porțelanate cu eleganța și naturalețea înnăscută a lemnului, ideală pentru a dialoga cu arhitectura contemporană.

Aspectul de lemn al colecției Vero este creat cu ajutorul tehnologiei premium exclusive Sublime Sync care, prin potrivirea perfectă între grafică și structură, conferă un aer realist și natural fără precedent, reproducând nodurile, nervurile și proprietățile tactile. Cernelurile lucioase și mate, care urmăresc întocmai morfologia, subliniază cu ajutorul luminilor și umbrelor imperfecțiunile și particularitățile stejarului.

Un material extrem de durabil și prietenos cu mediul, întrucât este produs cu 40% material reciclat care, datorită calității ecologice a întregului ciclu de producție industrială, contribuie la obținerea creditelor LEED.