The Welcoming Room; Studioul Antonio Citterio Patricia Viel reamenajează showroom-ul pentru Săptămâna Designului

timp de lectură minutele

Milano Design Week, The Welcoming Room, Proiect Antonio Citterio Patricia Viel, showroom Marazzi, Via Borgogna 2, Milano, Durini Design District, 4-10 septembrie, 09.30-19.30

Bucătăria și-a păstrat întotdeauna un rol afectiv marcat de autenticitate, de cameră de primire și de întâlnire, de mediu matern cu o profundă semnificație relațională. În continuă inovație, aspectul interior favorizează acum conceptul de Living Kitchen, o zonă de zi dinamică și deschisă în care cele două medii – bucătăria și livingul – se amestecă și coexistă, perfect integrate, cu un rol central în spațiul de locuit. Aceasta este tema noii instalații realizate de studioul Antonio Citterio Patricia Viel pentru showroom-ul Marazzi cu ocazia Săptămânii Designului de la Milano.

Patricia Viel: „Un mediu domestic, primitor și convivial, în care spațiul pentru bucătărie formează aproape un întreg împreună cu livingul. Dialogul dintre cele două spații este întărit de utilizarea materialelor… de la stejar pentru masa de bucătărie, la gresia care evocă caracterul artizanal, oferind o senzație de căldură și de mediu domestic atemporal. Un spațiu realizat doar prin arhitectura interioară, care sărbătorește nu bucătăria, ci gătitul, nu sufrageria, ci abilitatea de a fi împreună.

Spațiul este dominat de colecția Mystone Travertino, în nuanța Navona, varianta mozaic oval lucios. Aproape toate suprafețele sunt acoperite cu plăci de o luminozitate vibrantă din colecția Crogiolo Rice, în nuanța Natural și în formatele de 5×15, 7,5×20 și 15×15 cm. Mystone Travertino Silver a fost, în schimb, aleasă pentru blatul bucătăriei.

Marazzi Milano
Via Borgogna 2
Milano

4-10 septembrie
9:30 – 19:30 

Thanks to:
Signature Kitchen Suite
Amini Carpets
Gan Rugs
B&B Italia