The Wellness Room – The Suite

timp de lectură minutele

The Wellness Room - The Suite

Baia unui apartament reprezintă un spațiu de locuit, unde oaspeții își regăsesc propriul refugiu și intimitatea.

Proiectarea acestui spațiu, cu atenție la cele mai mici detalii, este realizată cu același nivel de dedicare acordat camerelor. Această cameră reprezintă o adevărată iconografie a relaxării și oferă o experiență în afara cotidianului, un moment de lux într-o oază de calm și stare de bine. Este vorba despre o cameră mare de baie, cu o cameră adiacentă care satisface pe deplin clienții care caută confortul unui apartament în interiorul unui hotel.

Prima versiune este mai luxoasă și mai elegantă, realizată prin utilizarea colecției Grande Stone Look Gris du Gent pe pardoseală și pereții ornați cu mozaic cu inserții metalice aurii ale Mystone Gris du Gent, în spatele căzii, și ale colecției Allmarble Golden White, în fundal și structură Pavé.

A doua opțiune se dorește a fi mai puțin luxoasă, dar totuși rafinată datorită utilizării unei combinații de gresie diferite: plăcile mari ale Grande Resin Look pentru zona dormitorului, aleasă în culoarea gri pentru pardoseală și verde, cu decorațiunea Grisaille ca fundal pentru pat, terasa venețiană din colecția Ghiara, pe pardoseala zonei de baie, în combinație cu luminozitatea intensă a cărămizilor mici din colecția Crogiolo Lume Black.