The Wellness Room – The Villa

timp de lectură minutele

The Wellness Room - The Villa

O cadă mare, poziționată în centrul încăperii, în a doua variantă placată în totalitate cu ceramică, promovează filozofia perceperii băii ca o oază a regenerării și a stării de bine absolute.

Întregul spațiu este conceput pentru a te deplasa liber și a te abandona în voia unei atmosfere liniștitoare pentru îngrijire personală. Decorațiunile de pe pereți lasă posibilitatea unei valorificări estetice și unei mai bune definiri a spațiului, reflectând stilul care se dorește a fi reprezentat. Un mic fotoliu în care te poți abandona fără griji și o fereastră din podea până în tavan, care oferă o vedere spre linia orizontului, transformând baia aproape într-o cameră de zi, dar cu o alură mai intimă și privată.

Placările ne-au ajutat să oferim două versiuni ale acestui spațiu interior: una mai elegantă, dominată de culori naturale, cu utilizarea culorii scorțișoarei a colecției Terratech, Allmarble Pulpis și decorațiunea Club Allmarble Golden White.
Cealaltă, pe de altă parte, este mai colorată datorită Eclettica Anthracite și Sage și al decorațiunii D_Segni Colore, cu pardoseala în stil minimalist realizată cu colecția Mystone Moon pe alb.