Ceramică și gresie porțelanată cu aspect de marmură

Farmecul marmurelor rare pentru crearea de pardoseli și placări cu efecte irizate. Gresia Porțelanată cu Aspect de Marmură. Descoperă toate colecțiile Marazzi.

Marazzi Recomandă

Dintotdeauna, marmura este materialul decorativ prin excelență, sinonim cu eleganța și luxul, este multiform, niciodată la fel, mereu diferit cu culorile sale, marmorarea, luminozitatea, desenul imprevizibil al nervurilor. Marazzi propune diferite colecții de gresie porțelanată cu aspect de marmură inspirate atât din istoria italiană a construcțiilor – de exemplu, cu sculptura, calacatta sau travertin – cât și cu cele mai faimoase varietăți de marmură ale panoramei internaționale. Din materialele naturale sunt inspirate și liniile din ceramică cu aspect de marmură și cele din gresie inspirate din granule sau terasă tip venețian, o pardoseală din tradiția lagunei. Plăcile cu aspect de marmură sunt disponibile în toate formatele: mici, medii, mari și foarte mari.

Efectul estetic al placărilor pentru pereți și al pardoselilor din gresie cu aspect de marmură Marazzi este foarte natural, datorită folosirii tehnologiei de avangardă pentru imprimarea digitală cu înaltă rezoluție pe plăci. La excepționalul realism estetic al plăcilor tip marmură, gresia adaugă funcționalitatea unui material rezistent, impermeabil, rezistent la pete, ușor de curățat și întreținut. De asemenea, în versiunile cu grosime mărită, gresia porțelanată este adecvată pentru realizarea pardoselilor cu aspect de marmură pentru exterioare, astfel încât să creeze continuitate între pardoselile indoor și outdoor.

Gresia cu aspect de marmură este versatilă: clasică și fără timp, dar și esențială și contemporană, pune în valoare atât o piesă de anticariat, cât și o mobilă de design, atât în casă și într-un magazin sau într-un birou. Într-o locuință, aspectul de marmură îmbracă zona de zi și zona de noapte: bucătărie, hol și living, dormitor și baie.

Colecțiile Marazzi cu aspect de marmură îmbrățișează o paletă de culori care merge de la alb la gri și la negru, de la bej la maro. Varietatea cromatică a plăcilor este extinsă de la jocurile dintre tonalitățile de fond și nervurile subțiri, fine sau marcate. Caracteristic pentru dalele cu aspect de marmură, este și finisajul superficial: natural, adică netedă dar mată, sau lucioasă. Pentru a îmbogăți mai mult potențele expresive ale gresiei tip marmură, catalogul Marazzi oferă diferite tipuri de mozaic, plăci cu texturi tridimensionale în relief, dale bicolore sau cu decorațiuni geometrice și florale.

Închide
Citește mai mult