<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

Gresie Porțelanată cu Aspect de Piatră

Suprafețe structurale și naturale pentru utilizare în exterioare și interioare, clădiri comerciale și rezidențiale. Gresie Porțelanată cu Aspect de Piatră: eleganță și rezistență într-o unică placă.

Mystone Gris Du Gent: Gresie Porțelanată cu Aspect de Piatră - Marazzi
Mystone Gris Du Gent

Gresie porțelanată cu aspect de piatră

Descoperă mai mult
Mystone Limestone: Gresie Porțelanată cu Aspect de Piatră - Marazzi
Mystone Limestone

Gresie porțelanată cu aspect de piatră

Descoperă mai mult
Mystone Limestone20: Gresie Porțelanată cu Aspect de Piatră - Marazzi
Mystone Limestone20

Gresie cu aspect de piatră cu grosime 20 mm

Descoperă mai mult
Mystone Moon: Gresie Porțelanată cu Aspect de Piatră - Marazzi
Mystone Moon

Gresie porțelanată cu aspect de piatră

Descoperă mai mult
Mystone Moon20: Gresie Porțelanată cu Aspect de Piatră - Marazzi
Mystone Moon20

Gresie cu aspect de piatră cu grosime de 20 mm

Descoperă mai mult
Mystone Basalto20: Gresie Porțelanată cu Aspect de Piatră - Marazzi
Mystone Basalto20

Gresie cu Aspect de Piatră cu Grosime de 20 mm

Descoperă mai mult
Mystone Basalto: Gresie Porțelanată cu Aspect de Piatră - Marazzi
Mystone Basalto

Gresie cu Aspect de Piatră

Descoperă mai mult
vezi altele

Marazzi Recomandă

Gresia porțelanată cu aspect de piatră păstrează farmecul pietrelor naturale de la care se inspiră și oferă practicitatea plăcilor de gresie. Colecțiile Marazzi de plăci de gresie se inspiră din diferite pietre ale tradiției arhitectonice– ardezie, cuarțit, bazalt, diferite tipuri de piatră sedimentară – imitându-le texturile și lărgindu-le gama de culori. În mod efectiv, paleta cromatică, ce variază de la colecție la colecție, conține multele tonalități de gri – de la deschise la închise, până la negru –, marou, ale roșu/roz, bej și alb.

În catalogul Marazzi, culorile gresiei cu aspect de piatră se îmbogățesc cu mișcare și jocuri de lumină create de finisajul suprafeței tip piatră: naturală, spartă, șlefuită, lovitură de ciocan sau decorată cu texturi tridimensionale create artistic. După caz, rezultatul se îmbină cu un stil tradițional, clasic sau rustic, sau se asortează mai bine cu liniile esențiale ale gustului contemporan sau, încă, se adaptează foarte bine cu ambele.

Gresia cu aspect de piatră este disponibilă în diferite formate, de la mic la mediu, de la mozaic la mare și extra-large, și poate fi folosită pentru placări murale și pentru pardoseli, atât în casă cât și în spații destinate magazinelor și birourilor. Gresia poate fi utilizată pentru a crea un total look cu aspect de piatră în toate camerele: bucătărie și living, dormitor și baie. Gresia cu aspect de piatră este perfectă nu numai pentru indoor ci, grație plăcilor structurale și cu grosime mărită, și la exterior De asemenea, gresia cu plăci mari se poate tăia pe măsură pentru a realiza topul pentru mobilierul băii și bucătăriei, rafturi, planuri pentru mese etc.

Frumusețea pietrei pe care gresia o imită perfect este o sinteză de operă a naturii, o acțiune a timpului și a întâmplării la care se adaugă priceperea meseriașului care o lucrează. O frumusețe pe care omul o prețuiește, folosind dintotdeauna piatra pentru a construi și care se îmbină cu funcționalitatea gresiei.  Funcționalitatea dată de o structură compactă și vitrificată care o face rezistentă la lovituri și abraziuni, insensibilă la șocuri de temperatură, impermeabilă, rezistenta la pete, durabilă, antiderapantă, rezistentă la substanțele chimice și ușor de spălat.

Închide
Citește mai mult