<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

Gresie Porțelanată Grosime 20 mm

Marazzi Extra Thick: gresie porțelanată cu prestație înaltă, 20 mm grosime, inspirație Piatră, Marmură, Ciment și Lemn, pentru a proteja fiecare spațiu cu look-ul cel mai indicat. Capacitate de etanșare și rezistență excelente, asociate cu o extremă versatilitate grație diferitelor formate, finisaje, culori și piese speciale. Pentru un design perfect potrivit în contexte înconjurătoare și în absolută continuitate stilistică cu spațiile indoor, gresiile Marazzi 20 mm sunt în ton cu tendințele contemporane cele mai inovative.

Montare 20 mm

Noua gresie 20 mm de mare grosime de la Marazzi este ideală pentru pardoseli exterioare, inclusiv supraînălțate. Rezistența la uzură, variațiile termice, sarcinile și solicitările, gresia porțelanată de 20 mm este potrivită pentru a realiza alei și poteci în grădini. Alternativa perfectă la lemn și la piatră: este un produs nealterabil în timp
Mystone Limestone20: Gresie Porțelanată Grosime 20 mm - Marazzi
Mystone Limestone20

Gresie cu aspect de piatră cu grosime 20 mm

Descoperă mai mult
Mystone Moon20: Gresie Porțelanată Grosime 20 mm - Marazzi
Mystone Moon20

Gresie cu aspect de piatră cu grosime de 20 mm

Descoperă mai mult
Vero20: Gresie Porțelanată Grosime 20 mm - Marazzi
Vero20

Gresie cu aspect de lemn cu grosime suplimentară

Descoperă mai mult
Art20: Gresie Porțelanată Grosime 20 mm - Marazzi
Art20

Gresie Presată pentru Exterioare

Descoperă mai mult
Mystone Basalto20: Gresie Porțelanată Grosime 20 mm - Marazzi
Mystone Basalto20

Gresie cu Aspect de Piatră cu Grosime de 20 mm

Descoperă mai mult
Rocking20: Gresie Porțelanată Grosime 20 mm - Marazzi
Rocking20

Gresie Presată cu Aspect de Piatră

Descoperă mai mult
Mystone Ceppo di Gré20: Gresie Porțelanată Grosime 20 mm - Marazzi
Mystone Ceppo di Gré20

Gresie cu Aspect de Piatră cu Grosime de 20 mm

Descoperă mai mult
Material20: Gresie Porțelanată Grosime 20 mm - Marazzi
Material20

Gresie cu Aspect de Ciment cu Grosimea 20 mm

Descoperă mai mult
vezi altele

Marazzi Recomandă

Colecțiile Marazzi de gresie porțelanată cu grosimea de 20 mm sunt ideale la exterior, pentru pardosirea teraselor, scărilor, grădinilor, căilor pietonale, suprafețelor carosabile și pentru placarea zidurilor mici, treptelor etc. În acest mod devine posibilă crearea continuității între pardoseli indoor și outdoor. Plăcile de gresie de 2 cm pot fi montate pe uscat pe pietriș, iarbă, pardoseală supraînălțată și nisip, sau cu adeziv pe șapă.

Gresia porțelanată presată este soluția cea mai potrivită pentru pardoselile atât exterioare cât și exterioare cu trafic intens– ca spațiile carosabile ale unui garaj, unde punerea în operă se va face cu adeziv –, pentru că este rezistentă la sarcini și solicitări, impermeabilă, antipete, rezistentă la substanțe chimice și ignifugă, antiîngheț, rezistentă șocuri termice, agenți atmosferici și lumină.

Din punct de vedere estetic, plăcile de gresie de 20 mm ale Marazzi dau o mare libertate de personalizare, grație colecțiilor dedicate diferitelor finisaje texturatelemn, marmură, piatră, teracotă și ciment– și paletei de culori care învăluie gradațiile clare și închise, calde și reci ale griului, albului, negrului, dar și ale bejului, galbenului, roșului și maroului.

În afară de plăcile de gresie porțelanată de format mic și mediu, Marazzi propune grosimea mărită și pentru formatele mari 40x120 și 50x100 cm de exterioare de spații rezidențiale, publice și comerciale. De asemenea, colecțiile cu grosime mărită oferă un set complet de piese speciale, cum ar fi plăci pentru finisajul marginii, borduri în U, terase, trepte și, – specifice pentru marginea piscinei – elemente în L, grilaje și canale. Gresia presată este disponibilă și în liniile tehnice cu prestații ridicate Marazzi, deosebit de rezistente.

Închide
Citește mai mult