<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

Pardoseli pentru exterioare: idei și soluții din ceramică și gresie

Rezistență absolută, fiabilitate fără timp. Pardoselile și placările exterioare Marazzi sunt idei potrivite pentru orice tip de soluție outdoor. Descoperă plăcile în toate aspectele disponibile.

Marazzi Recomandă

Pardoselile externe sunt puse la grea încercare de către diferiți factori: trecere de persoane și vehicule, ploaie, îngheț și diferențe de temperatură. Ca atare, calitățile esențiale ale unei plăci de exteriorsunt durabilitatea, rezistența la uzură, absorbtia redusă de apă, rezistenta la șocuri de temperatură și îngheț (rezistență la îngheț), suprafață antiderapantă, rezistență la agenți chimici. Cu structura sa compactă și vitrificată, gresia porțelanată este cea care oferă toate aceste caracteristici, care o fac recomandabilă ca material pentru pardoselile outdoor.

Pentru pardoseli exterioare, Marazzi are o amplă propunere de materiale pentru pardosirea căilor pietonale și carosabile, teraselor, porticurilor, scărilor de acces și garajelor, atât pentru locuințe, cât și pentru spatii comerciale sau birouri.

Soluțiile pentru pardoseli exterioare se întind, cu multe variante dimensionale, între formate mici, medii și mari. Alegerea depinde de caracteristicile suprafeței de montare – plan nivelat, iarbă, pietriș etc. – și de rezultatul estetic care se dorește a fi obținut. În acest sens, colecțiile Marazzi oferă o varietate de culori și finisaje care întâlnesc gusturi și alegeri stilistice diferite: de la clasic la contemporan, de la rustic la minimal. De asemenea, gresia porțelanată face posibilă crearea de pardoseli cu aspect de lemn, piatră,  marmură dar și ciment, teracotă, rășină, cu un randament estetic incredibil de realistic și toate avantajele de rezistență și practicitate gresiei.

Multe dintre colecțiile din gresie porțelanată Marazzi au disponibile și plăcile cu grosimea mărită (20 mm), specific pentru pardoseli exterioare. În acest mod, este posibil să se folosească aceeași placare creând continuitate între pardoselile indoor și outdoor. De asemenea, pentru dalele de exterioare se poate opta și pentru gresie porțelanată tehnicăcuprestații ridicate.

Închide
Citește mai mult