Albastru Aspect de marmură Tiles

Marazzi Recomandă

Albastrul este o culoare rară în natură, fiind căutată și asociată cu locuri exotice încă din cele mai vechi timpuri. Gresia cu aspect de marmură albastră propusă de Marazzi reproduce atât marmura prețioasă cu nuanțe albastre vibrante și dâre alb-grej, cât și granitul bogat în cuarț și minerale care creează un amestec sobru de nuanțe între albastru și grej.

 Disponibilă în plăci de format mare și foarte mare, gresia porțelanată cu aspect de marmură albastră are un potențial expresiv nelimitat, chiar și în cazul plăcilor de dimensiuni mici și medii mai puțin convenționale, cu o formă „de patru ori curbată”, devenită acum o emblemă a designului. În plus, aspectul de marmură albastră este propus într-o versiune de mozaic.

 Plăcile cu aspect de marmură albastră nu trec neobservate atunci când sunt folosite la placarea pereților, atât în locuințe – de exemplu, pentru living sau baie – cât și în birouri, magazine și instituții publice. În toate cazurile, gresia porțelanată albastră cu plăci mari poate fi folosită inclusiv pentru personalizarea suprafețelor chiuvetelor, blaturilor de lucru și altor articole de mobilier.

 În nuanțe de albastru, eleganța aspectului de marmură se îmbină cu toate avantajele gresiei, precum rezistența, durabilitatea în timp și ușurința de curățare.

Închide
Citește mai mult