Albastru Aspect de cementine Tiles

Marazzi Recomandă

 

Mai multe colecții propun cementine albastre în formatele pătrate mici tipice: 20x20, 15x15 sau 10x10 cm. Deosebit de versatile, multe dintre acestea sunt legate de o alegere stilistică inspirată de măiestria ceramicii. Alte linii, în schimb, propun plăcile cu aspect de cementine albastre în formate practice de dimensiuni medii.

Albastrul relaxant este una dintre culorile predilecte pentru plăcile din baie, încăperea din casă în care ne dedicăm un pic de timp și liniște nouă înșine. Cementinele albastre în baie sunt perfecte atât pentru cei care preferă stilul modern, cât și pentru amatorii stilului clasic. Cementinele albastre în bucătărie sunt, în schimb, o alegere mai puțin căutată. În bucătărie albastrul conferă o notă originală care se combină chiar și cu materiale mai tradiționale, cum ar fi lemnul și marmura articolelor de mobilier și plăcilor cu aspecte texturate.

În cazul cementinelor albastre din ceramică sau gresie porțelanată, se renunță la culorile solide. Modelele fanteziste variază de la modelul geometric al cementinei clasice până la variante stilizate, de la micro-desene la decorațiuni de tip majolică și motive textile precum jacquard sau dantelă. În decorațiuni, albastrul este însoțit de alte culori – cum ar fi gri, alb sau bej – sau de jocuri cu variații cromatice ton pe ton.

Închide
Citește mai mult