<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/3973aad74e19.css" type="text/css" media="screen, projection">

Plăci Albe: vezi colecțiile

Plăci albe pentru pardoseli și placări, suprafețe care creează atmosfere fără timp. Descoperă colecțiile de gresie porțelanată și ceramică în ton cu stilul tău.

Marazzi Recomandă

Plăcile albe de ceramică sau gresie porțelanată sunt o placare simplă și elegantă care dă lumină, curățenie și lejeritate pentru indoor și outdoor. Albul difuzează lumina și lărgește spațiile: de exemplu, o pardoseală albă, lucioasă sau mată, mărește optic orice cameră mică.

Nu există „un alb”, există în schimb dale cu diferite tonalități de alb: de la alb pur, la gheață, pudră de talc, fildeș, lapte, vanilie... Toate aceste tonalități ale plăcilor albe fac parte din două grupuri bine distincte: alburi calde și alburi reci. Primele conțin o cantitate imperceptibilă de galben, portocaliu sau roșu; Ultimele de albastru, verde sau gri. În catalogul Marazzi, infinitele nuanțe de alb sunt propuse și în colecțiile din gresie porțelanată cu aspect de lemn, piatră, marmură, ciment, teracotă, cărămidă, granule tip venețian.

Dalele albe sunt foarte versatile în îmbinarea plăcilor colorate (cu culori vii, închise sau pastel, dar și gri, bej, negre), decorate și nenumaratelor propuneri din gresie porțelanată asemănătoare materialelor naturale și de construcție. În catalogul Marazzi această elasticitate în utilizare este potențată de varietăți de formate de plăci: mici, medii, mari și extra-large.

Într-o încăpere, efectul unei pardoseli albe din gresie porțelanată sau ceramică, ca și a placării de plăci albe pentru pereți, depinde de o serie de factori care trebuie echilibrați. Se merge de la caracteristicile spațiului (dimensiune, înălțime, iluminare) la aspectul plăcilor: tipul de alb, prezența de motive decorative sau efectul tridimensional; finisajul, care poate fi lucios, mat sau neregulat, ca în cazul plăcilor din gresie cu aspect de lemn sau piatră. De asemenea, randamentul plăcilor albe depinde de îmbinarea cromatică aleasă între pardoseală și pereți (ton peste ton, armonie, contrast) și de geometria de montare a dalelor respective.

Închide
Citește mai mult