Bej Aspect de cementine Tiles

Marazzi Recomandă

Cementinele bej îmbină farmecul vintage al cementinelor cu o culoare cu potențial infinit, capabilă să se combine ușor cu alte culori în combinații armonioase. Fildeș, nisip, nuc, camel, taupe, grej: nu există o culoare bej unică, ci o varietate de nuanțe deschise care, din când în când, se pot apropia mai mult de maro, galben sau gri (în acest ultim caz, se folosește termenul de grej).

Cementinele bej pătrate și hexagonale sunt perfecte pentru decorarea încăperilor cu un aspect total subtil sau pentru echilibrarea tonurilor mai puternice, precum alb, negru sau culorile vii. Catalogul Marazzi oferă plăci cu aspect de cementine bej, atât ton pe ton, cu variații de nuanțe deschise și închise, cât și policrome cu bej combinat, de exemplu, cu albastru sau roșu. În plus, varietatea grafică satisface diferite gusturi și stiluri: de la aspectele geometrice specifice cementinelor clasice până la cele contemporane, de la modele fanteziste de tip Majolică sau azulejo la motive textile.

Versatilitatea cementinelor bej din gresie porțelanată și ceramică nu se limitează la culori, ci se extinde și la încăperile care urmează să fie pavate sau placate. Nu există cameră care să nu poată fi îmbunătățită: plăcile se potrivesc bine în bucătărie, în baie, în dormitor, dar și în living. În plus, cementinele bej sunt o soluție optimă de design interior inclusiv pentru spațiile publice.

Închide
Citește mai mult