<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

Plăci cu formate medii

Marazzi Recomandă

Alegerea formatului pentru dale este o chestiune de gusturi și de spații. Dacă formatele mici și cele mari se asortează cu un stil clasic, în timp ce plăcile mari sau maxi par mai potrivite ambianțelor moderne și minimale, plăcile de format mediu – cum e clasicul pătrat 30x30 cm – sunt o cale de mijloc foarte versatilă între cele două extreme, capabilă să se adapteze tuturor contextelor rezidențiale, comerciale sau de birouri.

A răsfoi catalogul cu formate medii Marazzi înseamnă a face o panoramare a întregii producții de plăci din ceramică, gresie porțelanată și gresie porțelanată tehnică cu prestații ridicate pentru pardoseli și pentru placări de pereți. Dalele de gresie de format mediu sunt propuse pentru interioare și pentru exterioare; unele colecții pot placa pardoselile atât indoor cât și outdoor Combinarea dalelor de format mediu cu măsuri diferite și varierea geometriei lor de montare limitează excesul de uniformitate și creează partiții vizuale între spații continue cu funcții diferite. Pentru dalele din gresie de dimensiuni medii, pentru exterioare, sunt disponibile și versiuni cu grosime mărită 20 mm, și mai rezistente, și ideale pentru montarea pe iarbă, pietriș și nisip.

Dalele Marazzi de format mediu sunt propuse în multe culori – neutre și vii, deschise și închise – și cu diferite finisaje texturate. Grație sistemelor de imprimare digitală și a înaltei rezoluții, ceramica și gresia porțelanată reproduc în mod real fibrele lemnului și ale marmurei, texturile pietrei, nuanțele teracotei și ale cimentului.

Plăcile de ceramică și gresie porțelanată sunt cameleonice și, în format mediu, se îmbracă și cu decoruri geometrice, cu linii, cu flori; cu desene tip damasc sau jacquard; cu pattern în stilul cementinelor tip liberty; cu suprafețe tridimensionale.

Închide
Citește mai mult