<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

Plăci de mici dimensiuni

Scenario: Plăci de mici dimensiuni - Marazzi
Scenario

Gresie porțelanată inspirată de majolica

Descoperă mai mult
D_Segni Blend: Plăci de mici dimensiuni - Marazzi
D_Segni Blend

Gresie cu aspect de cementine 20x20 cm

Descoperă mai mult
Lume: Plăci de mici dimensiuni - Marazzi
Lume

Gresie porțelanată cu aspect lucios

Descoperă mai mult
Zellige: Plăci de mici dimensiuni - Marazzi
Zellige

Plăci cu aspect artizanal

Descoperă mai mult
D_Segni Colore: Plăci de mici dimensiuni - Marazzi
D_Segni Colore

Cementine din Gresie Colorată

Descoperă mai mult
D_Segni Scaglie: Plăci de mici dimensiuni - Marazzi
D_Segni Scaglie

Cementine cu Aspect de Terasă Venețiană

Descoperă mai mult
Appeal: Plăci de mici dimensiuni - Marazzi
Appeal

Aspect de ciment cu frumusețe și practicitate multiformă

Descoperă mai mult
SistemS: Plăci de mici dimensiuni - Marazzi
SistemS

Gresie Tehnică cu Aspect de Ciment

Descoperă mai mult
vezi altele

Marazzi Recomandă

Designul interior reevaluează plăcile mici de ceramică, gresie porțelanată și gresie porțelanată tehnică cu prestații ridicate. Dalele format mic sunt foarte versatile și permit să se joace cu scheme de montare sofisticate și originale. De asemenea, cu plăcile de mici dimensiuni se poate lucra la ajustări, de exemplu, pentru a delimita unele suprafețe ale unei camere sau să le sublinieze detaliile. Ca în baie, unde dalele mici sunt un clasic pentru pardoseli și pereți. Sau în bucătărie, unde sunt perfecte pentru pereții antistropi și pentru a placa bucătăriile din zidărie.

Plăcile mici sunt potrivite pentru toată casa ta – pentru camera de zi și pentru dormitor, ca și pentru baie și bucătărie –, pentru spații outdoor, structuri comerciale și clădiri publice. În încăperi cu formă neregulată, sau cu elemente curbe, dalele mici ajută, în faza de montare, la „urmărirea” mai ușoară a mersului suprafețelor. Catalogul Marazzi sugerează diferite formate și dimensiuni de plăci mici, pentru interioare și exterioare: pătrate, dreptunghiulare și hexagonale. De la dala de 15x15 cm la cementina de 20x20 cm, de la cărămida mică de 7,5x15 cm la hexagonala mică de 21x18.

Culorile plăcilor mici produse de Marazzi se întind de la neutre evergreeen, ca griul și bejul, la alb și negru; de la tonalitățile mai deschise, la cele mai aprinse sau închise ale albastrului, albastrului azur și verde, roșu și roz, maro, portocaliu și galben. Paletei cromatice i se adaugă nuanțele și texturile de material ale dalelor cu aspect de piatră, marmură, cărămidă aparentă, teracotă și ciment. Sortimentul se îmbogățește și cu plăci decorate cu geometrii abstracte, motive cu flori sau tip dantelă, desene în stilul cementinelor liberty și cu trame în relief.

Închide
Citește mai mult