<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/3973aad74e19.css" type="text/css" media="screen, projection">

Plăci Dormitor: Idei din Ceramică și Gresie

Ideale pentru placări și pardoseala dormitorului, plăcile și gresia porțelanată Marazzi transformă camera ta într-o ambianță primitoare. Soluții versatile pentru fiecare tip de exigență și stil, în echilibru perfect între practicitate și design. Alege formatul, aspectul și tonalitatea pe care le preferi dintre multele colecții Marazzi.

Marazzi Recomandă

Plăcile in dormitor sunt o alternativă foarte comodă pentru că dalele din ceramică și gresie porțelanată sunt antiderapante, rezistente și ușor de curățat. Apoi, dacă aveți baie în cameră, devine și mai ușor de creat continuitatea vizuală între pardoselile celor două camere. În plus, ultimele tendințe ale designului interior propun dale în dormitor nu numai pentru pardoseli ci și pentru placarea pereților, exploatând expresivitate culorilor, a texturilor, a modelelor geometrice înflorate, a decorațiunilor cu aspectul wallpaper (tapet).

Plăcile potrivite pentru un dormitor clasic se întind în multele aspecte ale gresiei porțelanate: lemn, teracotă, piatră și marmură. Perfecte și pentru cementinele din gresie, care dau bine și într-o cameră cu iz vintage. Pentru plăcile din gresie porțelanată cu aspect de lemn de montat în dormitor, catalogul Marazzi oferă numeroase colecții, cu zeci de formate – tip scândură sau parchet – și de stil (tip lemn vopsit, pictat, rustic, istoric etc.).

Într-un dormitor modern sau minimal, se pot pune în operă plăci de gresie cu aspect de ciment, metal, granule (sau terasă) tip venețian. De asemenea, multiplele aspecte materiale ale gresiei invită la experimentarea de alăturări diferite, de exemplu, piatră/ciment sau piatră/lemn, de evidențiat și combinând plăcile cu formate diferite. În schimb, cementinele sau alte plăci decorate pot delimita porțiuni de pardoseală ca și cum ar fi tapete, de exemplu, la nivelul patului.

Închide
Citește mai mult