<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

Plăci duș: mozaicuri, placări

Marazzi Recomandă

Mozaicul dă o tușă de eleganță, lux și rafinament oricărei încăperi, inclusiv băii și spa-ului domestic. Chiar dacă provine dintr-o tradiție antică, sub formă de plăci, mozaicul este o soluție actuală pentru a placa pardoseala și pereții băii. Și pentru plăcile în mozaic, gresia porțelanată și ceramica sunt alternative optime față de materialele mai dificile din punct de vedere al întreținerii, ca sticla, rășina, marmura, metalul și teracota.

Pentru plăcile în mozaic porțelanat și ceramică colecțiile Marazzi sugerează zeci de variante. Gresia porțelanată și ceramica sunt materiale ideale pentru baie, pentru că sunt ușor de curățat, antiderapante, rezistente la uzură, la umiditate și la substanțele chimice folosite pentru igienizare.

Mozaicul în baie poate placa pereți întregi și pardoseli sau, îmbinat cu alte formate de plăci, să personalizeze numai unele părți sau detalii ale camerei. Aceasta din urmă este tendința care merge pentru majoritate: de exemplu, mozaicul înrămează oglinda deasupra chiuvetei, plachează cada în zid, creează o bandă decorativă, delimitează o nișă sau pereții dușului.

Mozaicul în baie se dovedește a fi foarte versatil pentru că interpretează cu dezinvoltură toate stilurile de decorațiuni: clasic și modern, rustic și minimal. În afara mozaicurilor clasice cu plăcuțe pătrate mici sau mari, Marazzi propune multe alte idei pentru a decora baia. Există dale în mozaic cu plăcuțe în hexagon sau cu plăcuțe dreptunghiulare dispuse ortogonal sau în os de pește. Sau plăcuțe neregulate, de mai multe forme și dimensiuni, compuse în așa el încât să creeze o suprafață tridimensională.

În ceea ce privește finisarea sau paleta de culori, Marazzi produce plăci în mozaic pentru baie lucioase sau mate, în culoare solidă sau melanj – o combinație de diferite nuanțe ale aceleași culori –, sau asemănătoare cu alte materiale, în special cu lemn, ciment, piatră și marmură.

Închide
Citește mai mult