Format Hexagonal

Cementum: Format Hexagonal - Marazzi
Cementum

Gresiei cu aspect de ciment

Descoperă mai mult
Lume: Format Hexagonal - Marazzi
Lume

Gresie porțelanată cu aspect lucios

Descoperă mai mult
Powder: Format Hexagonal - Marazzi
Powder

Gresie cu Aspect de Ciment

Descoperă mai mult
Clays: Format Hexagonal - Marazzi
Clays

Gresie Porțelanată pentru Pardoseli cu Aspect de Teracotă și Ciment

Descoperă mai mult

Marazzi Recomandă

De câțiva ani, plăcile hexagonale au revenit la modă, reînnoite cu ajutorul tehnologiei - în prezent, plăcile hexagonale sunt fabricate din gresie porțelanată, nu ciment presat - și îmbogățite cu o varietate nemărginită de culori și decorațiuni.

Deși este adevărat că plăcile hexagonale conferă un aer retro, în realitate acestea se combină cu mai multe stiluri: de la rustic la minimalist, de la industrial la shabby chic, de la etnic la clasic. Particularitatea lor în comparație cu formatele clasice pătrate și dreptunghiulare constă tocmai în modelul lor, decorativ în sine, chiar și în variantele mai simple în culori solide. Acest format este o soluție optimă pentru a adăuga strălucire chiar și unei bucătării sau unei băi puțin impersonale.

Pentru plăcile hexagonale, Marazzi propune aspectul de ciment și teracotă cu diferite nuanțe și tonalități, cu motive geometrice de tipul aspectului de cementine și micro-fantezii de tip țesătură. De asemenea, se propune realismul nervurilor din materialele naturale cu aspect de marmură și lemn. Aspectul de marmură este disponibil în mai multe culori, de la alb la negru, chiar și sub forma plăcilor hexagonale cu mozaicuri policrome sofisticate.

Plăcile hexagonale în bucătărie sunt o alegere excelentă atât pentru placarea pardoselilor cât și a pereților, în special pentru backsplash-ul din spatele plitei și chiuvetei. În același mod, plăcile hexagonale se pot utiliza în baie: pentru pardoseală, pentru placarea pereților pe toată suprafața sau până la jumătate, sau pentru a pune in valoare un singur element, cum ar fi zona de duș.

Se pot monta doar plăci hexagonale, alternând oriunde culorile solide și decorațiunile sau diferențiind suprafețele orizontale de cele verticale, cu ajutorul monocromiei și desenelor. Ca alternativă, plăcile hexagonale se combină bine cu plăcile cu alte forme, cu autorul jocurilor de materiale și culorile frecvente sau optând pentru o delimitare decisivă.

Închide
Citește mai mult