Plăci Galbene: vezi colecțiile

Plăcile de culoare galbenă pentru a dărui bună dispoziție și luminozitate încăperilor. Ceramici ideale pentru a placare sau pardosire încăperi de mare impact.

Marazzi Recomandă

Luminos, extrovertit, dinamic: este galbenul. O pardoseală galbenă din ceramică sau gresie porțelanată poate fi cu mare impact dacă este de un galben strălucitor, dar alegând o tonalitate mai puțin încărcată - și în baza iluminării încăperii - se obține un rezultat cu totul diferit. În fapt, deci, plăcile galbene sunt potrivite pentru orice cameră a casei – inclusiv pentru dormitor – și nu doar pentru baie sau pentru zona de zi, unde, de exemplu, pot dărui vivacitate bucătăriei.

Catalogul Marazzi oferă diverse idei pentru decorarea unei case sau a unui spațiu public cu plăci galbene de toate formatele, de la mic, la mediu și la mare. Galbenul este propus în nuanțe mai calde, apropiate de portocaliu: ocru, curry, muștar, chihlimbar. Tonalitățile mai fine ale galbenului se află și în colecțiile de plăci de gresie cu aspect de teracotă: un material care se asortează bine cu stilul clasic sau rustic, dar care se demonstrează a fi o alternativă foarte rafinată și în ambianțe contemporane. În schimb, mai puțin nete și stridente, tonuri mai delicate ale dalele galbene care se găsesc la limita cu cele albe calde și bej.

Nu numai culori solide și suprafețe plane pentru plăcile galbene: colecțiile Marazzi prezintă galbenul în combinație cu alte culori în plăcile decorate, ca cementinele din gresie porțelanată. Galben și pentru mozaic și plăcile cu textură striată tip țesătură și cu trama tridimensională, care înviorează pereții. În multele sale nuanțe, deschise/închise și calde/reci, galbenul se îmbină cu diferite culori, pentru sintonie sau contrapunere: cu negrul, albul, griul; cu tentele pastel (roz, portocaliu, verde, albastru azur, lila) și cu culori închise (portocaliu, verde, albastru, violet).

Închide
Citește mai mult