<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

Plăci Gri: vezi colecțiile

Stil minimalist și sobru, pentru plăcile din gresie porțelanată gri. Descoperă colecțiile Marazzi și creează un efect unic de continuitate

Marazzi Recomandă

În infinitele sale nuanțe griul este o culoare transversală în toate colecțiile Marazzi Catalogul propune un amplu sortimentde plăci gri de ceramică și plăci de gresie porțelanată gri, perfecte pentru a decora atât casa cât și spații comerciale, birouri, clădiri publice, dar și pardoseli exterioare. De la dalele în culoare solidă la cele care simulează materiale naturale și nemateriale (metal, piatră, marmură, rășină, ciment, lemn), de la formate mici la medii, mari și foarte mari.

De ce să alegem, de exemplu, o pardoseală gri?  Este o culoare foarte actuală, asociată cu high tech, habitatului industrial și urban, elegantă și echilibrată, inclusiv în interacțiunea cu alte culori, atât ale placărilor, cât și ale mobilierului. Toate caracteristicile care se extind unei alte culori în tendințe: griul, care conține tonuri mai calde de gri, apropiate de bej.

Într-o încăpere, gresia porțelanată și plăcile gri de ceramică pot fi îmbinate ton pe ton, diversificând placările cu puncte diferite de culoare (deschis/închis sau rece/cald), sau în mod armonic îmbinându-le cu cele roșii, galbene sau albastre azurii. Plăcile gri se prestează și la crearea contrastelor: cu albul, negrul și culorile vii sau închise (verde, albastru, galben, portocaliu, roș, maro).

Dacă se preferă o soluție ton pe ton, focalizată exclusiv pe plăci gri, pentru a evita ca încăperea să poată părea prea rece sau uniformă, în afară de a îmbina diferitele gradații de gri, se pot combina plăci din colecții diferite, alătura mai multe decorațiuni și texturi, modula dimensiuni și forme, studia diferite scheme de montare.

Închide
Citește mai mult