<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/3973aad74e19.css" type="text/css" media="screen, projection">

Plăci Negre: vezi colecțiile

Privește colecțiile noastre pe Negru, plăci pentru pardoseli și placări elegante, luminoase sau mate. Efecte metalice pentru un stil unic.

Marazzi Recomandă

Modern, elegant, căutat: este negrul Într-o cameră, pardoseala neagră din plăci din ceramică sau gresie porțelanatăscoate în evidență formele și culorile pereților, mobilei, accesoriilor de decorațiuni. Plăcile negre sunt, deci, o bază optimă pentru a gândi întreaga ambianță, indoor și outdoor:  pentru casă, dar și pentru magazine, birouri, clădiri publice. Propunerile din catalogul Marazzi, ofera o marjă mare de libertate creativă, grație sortimentului formatelor: plăci negre mici, medii, mari și maxi.

Se poate opta pentru o soluție total black: pardoseală neagră și plăci negre pentru placarea pereților. Sau se poate modula negrul îmbinându-l cu plăci de alte culori: în primul rând clasicele alb și gri, dar și violet, albastru azur, albastru, verde, roșu. Sau se pot folosi dalele negre numai pentru uneledetalii, ca un contrapunct la tonalitatea dominantă a plăcilor. Negrul acoperă bine stilul atât clasic, cât și modern: în living, bucătărie, baie și în dormitor.

Plăcile negre ar putea să pară o alegere extremă dar, în realitate, numai în unele dintre colecțiile Marazzi negrul este absolut. Mai ales în liniile din gresie porțelanată, consistența cromatică a plăcilor negre este moderată de nervurile în aspectul de marmură și lemn, de nuanțele în ciment și teracotă, de la irizațiile în aspect de metal și de la picățelele policrome în granule tip venețian. Și tipul de textură a dalei rotunjite sau omogenitatea culorii: nu numai plăcile negre mate sau lucioase, deci, dar și suprafețe neregulate și granulate, ca gresia cu aspect de piatră sau cărămidă aparentă.

Închide
Citește mai mult